De ce să utilizezi un program pontaj în organizația ta?

202
Publicitate

Într-o organizație, gestionarea eficientă a resurselor umane poate fi sprijinită de un program pontaj, utilizat împreună cu un soft administrare personal. Aceste instrumente digitale sunt esențiale pentru a simplifica activitatea departamentului de resurse umane. Pentru a minimiza birocrația și consumul de hârtie, companiile pot alege implementarea unor aplicații destinate specialiștilor HR. În continuare, vom prezenta câteva dintre particularitățile acestor softuri.

Un program pontaj facilitează colectarea datelor de prezență

Publicitate

În prezent, angajații din numeroase companii își desfășoară activitatea în format hibrid. Indiferent de modul și locul din care lucrează, un program pontaj ajută la colectarea rapidă a datelor de prezență ale acestora. De asemenea, profesioniștii în resurse umane pot utiliza un soft administrare personal pentru gestionarea unor operațiuni complexe. Spre exemplu, pot să opereze modificări ale datelor angajaților cu ușurință, să actualizeze contracte de muncă sau să păstreze o evidență a controalelor medicale efectuate de membrii companiei. Alături de soluția de soluția de pontaj și un soft administrare personal, un sistem dedicat operațiunilor de HR poate conține funcționalități pentru: recrutare, training, onboarding, generarea organigramei interne sau un portal self-service pentru angajați.

Ce beneficii esențiale aduce un program pontaj?

Atât un program pontaj, cât și un soft administrare personal, sunt funcționalități incluse într-o aplicație de resuse umane complexă, care sprijină semnificativ activitatea departamentului de HR. Spre exemplu, centralizarea datelor despre orele lucrate de angajați poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă salariații muncesc din mai multe puncte de lucru sau în format hibrid. 

Cu ajutorul unui program pontaj, angajații își pot nota datele de prezență și pot vedea, spre exemplu, câte zile de concediu de odihnă mai au disponibile. Acele informații pot fi utilizate ulterior pentru calculul de salarii, astfel încât suma plătită angajaților să fie corectă. În plus, cu ajutorul unui program pontaj pot fi stabilite turele angajaților, și să fie efectuate modificări la nevoie. Mai mult, atât soluția pentru gestionarea pontajului, cât și un soft administrare personal, permit generarea unor rapoarte utile managementului și specialiștilor HR.

De ce să implementezi o soluție digitală de pontaj?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să utilizezi un program pontaj în organizația ta. Unul dintre cele mai importante motive este acela că softul te ajută să monitorizezi cu precizie orele de lucru ale angajaților. Acest lucru îți permite planificarea mai eficientă a activităților, pentru a te asigura că ai la dispoziție personal suficient disponibil în momentele importante. De asemenea, un program pontaj te ajută să calcuezi cu precizie salariile angajaților, în funcție de orele lucrate, fără să fi nevoit să colectezi manual hârtii care conțin evidența pontajului lor.

Soluție software utilă în organizațiile de pretutindeni

Utilizarea unui program de pontaj este esențială pentru orice organizație care dorește să-și gestioneze eficient personalul. Acest software îți permite să ai o evidență clară asupra orelor de lucru ale angajaților, dar și să gestionezi mai ușor plățile salariale. Îți dorești și tu o aplicație HR complexă, care să includă un program pontaj, un soft administrare personal, dar și alte funcționalități? 

Descoperă sistemul True HR, dezvoltat de UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de peste 26 de ani pe piața software din România. True HR conține 19 funcționalități distincte, dezvoltate și inovate pentru a răspunde la cât mai multe dintre particularitățile organizațiilor din diverse domenii de activitate. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin mail la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0738 822 537.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.