Distractie si tehnologie pentru cei mici

Ceasurile high tech Kit robotic Stem brat hidraulic pneumatic Creionul 3 D

2

Inca din primele clipe din viata unui copil, jocul detine un rol foarte important pentru dezvoltarea acestuia, atat din punct de vedere psihic, cognitiv si emotional. Ludicul nu ar trebui sa dispara nici din viata de adult, dar in perioada copilariei trebuie sa fie absolut definitoriu.

O mare parte din parintii zilelor noastre nu sunt de acord cu tehnologia in ceea ce priveste copiii mici, insa trebuie sa recunoastem ca acesta este viitorul generatiei lor. Cu cat vor intra mai repede in contat cu astfel de gadget-uri cu atat vor intelege mai bine si mai repede tot ceea ce se intampla in jurul lor. Desi  ii ajuta sa inteleaga lumea in care traiesc este necesar ca la varste foarte mici, interactiunea cu tehnologia trebuie sa fie asistata de parinti si bineinteles trebuie sa fie indrumata. Venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei de gadget-uri si jucarii care ii va ajuta in dezvoltarea lor.

Ceasurile high tech

Timpul este unul din conceptele fundamentale ale fizicii si filozofiei. Este o măsură a duratei evenimentelor și are diferite înțelesuri în funcție de contextul în care este definit. Acest lucru nu poate fi inteles de un copil. Timpul nu este ceva fizic, ceva palpabil, pentru ei, timpul nu exista si de foarte multe ori  parintii se lovesc de aceasta problema. Pentru a intelege acest concept, ceasul pentru copii este definitoriu pentru a le arata efectiv, pe cadranul ceasului, cum se scurge timpul. In acest sens copilul va intelege mai bine cat dureaza 5 minute sau cat dureaza o iesire in parc. Va reusi sa se responsabilizeze si sa stie cum sa isi imparta timpul astfel incat sa isi atinga toate target-urile.

 

Creionul 3 D

Creativitatea este unul din punctele forte ale copiilor, iar acest lucru trebuie in permanenta sustiut de catre adulti. Daca pana acum prin desen reusem sa ne dezvoltam aceasta calitate,in secolul 21, copiii, au posibilitatea sa isi exprime creativitatea in toate cele 3 dimensiun si sa deseneze obiecte absolut reale pe care mai apoi putem sa le transforme in  jucarii adevarate. Desi tehnologia 3 D este folosita in multe industrii,  in industria jucariilor a aparut abia acum cativa ani si a fost dezvoltata atat de tare incat aceste jucarii pot fi folosite de catre cei mici fara nici un pericol de ardere.

 

Kit robotic Stem brat hidraulic pneumatic

Stim cu totii ca generatiile tinere sunt mult mai dezvoltate si informate in toate privintele decat generatiile de dinaintea lor. Mintea copiilor la varste mici este ca un burete care absoarbe informatii si care este dornica de tot ceea ce e nou. Dar ca orice copil, nu isi doreste sa invete pe de rost definitii,de aceea cea mai buna metoda de invatare este prin joaca. in aceste sens a fost creat si ikitul robotic cu brat hidraulic care face posibila construirea unui brat hidraulic asemanator cu cele reale. Aceasta jucarie iti permite sa intri in lumea hidromecanicii si iti va permite ridicarea obiectelor de pana la 50 g. multi dintre noi nu stim cum functioneaza aceste tehnologie nici la 50 de ani. Copiii secolului 21 au ocazia sa exploreze domenii diverse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.