Cum recomanda specialistii sa se utilizeze polistiren extrudat

0

Detalii despre polistiren extrudat

In primul rand, vorbim despre polistiren extrudat atunci cand casele trebuie izolate.

Evident, toata lumea vrea sa primeasca cat mai multa caldura acasa in cel mai economic mod. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai daca se utilizeaza materiale izolatoare eficiente (cum ar fi polistiren extrudat).

Exista multe aspecte care trebuie luate in considerare mai intai pentru a obtine un mediu sanatos, nu doar caldura.
polistiren extrudat
Se recomanda ca materialul sa nu fie expus la lumina soarelui inainte de utilizare. In caz contrar, se va estompa, dar isi va pastra toate calitatile.

Calitati si avantaje

Polistiren extrudat este un izolator foarte eficient – avand in vedere acest aspect, acest material va ajuta complet la reducerea costurilor instalatiilor de incalzire. Este important sa retineti ca acest material nu trebuie utilizat pentru izolarea peretilor exteriori ai casei. Gama de polistiren o gasesti aici: https://marola.ro/653-polistiren-extrudat

Poate fi utilizat in multe materiale izolante – cel mai frecvent, polistirenul extrudat este folosit ca izolator pentru fundatii, pardoseli interioare si exterioare si acoperisuri.

Greutatea sa este foarte usoara; avand in vedere greutatea sa usoara, polistiren extrudat este usor de transportat, manipulat, taiat si asamblat. In plus, nu exista pierderi materiale in timpul utilizarii, deoarece nu se va sparge deloc. In ceea ce priveste instalarea acestuia, placile adera foarte usor la suprafata betonului, iar tencuiala aplicata pe placi este foarte eficienta.

Iata pasii de aplicare

Ce pasi trebuie urmati in aplicarea materialului?

PASUL 1: Pregatirea suprafetei;

PASUL 2. Pregatirea materialului;

PASUL 3. Aplicarea mortarului pe placa;

PASUL 4. Aplicarea placii pe perete;

PASUL 5. Armarea placilor de polistiren;

PASUL 6. Realizarea finisajului.

Sper ca te-am convins cu privire la beneficiile materialului! Intra acum pe noul magazin online Marola si vezi ce surprize si reduceri ti s-au pregatit toamna aceasta! Tu aduna-ti echipa si Marola de ocupa de materiale! Ai incredere in profesionisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.