Elimina soarecii si sobolanii cu o deratizare eficienta

309

deratizare soareci si sobolaniDeratizarea este procesul care urmareste eliminarea rozatoarelor, precum soarecii si sobolanii dintr-un anumit spatiu contaminat. Pe langa eliminare, deratizarea poate fi efectuata si preventiv, pentru a preintampina aparitia acestor daunatori.

In ceea ce priveste metodele de deratizare la care apeleaza cele mai multe persoane acestea sunt in mare parte directionate catre solutiile prezente in marile lanturi de supermarketuri. Ce nu stiu aceste persoane este ca aceste substante contin o cantitate reduse de substanta toxica si astfel deratizarea nu poate avea efecte remarcabile.

Serviciile de deratizare soareci si sobolani oferite de firmele specializate reprezinta cea mai buna solutie la care poti apela in cazul in care te confrunti cu o contaminarea cu acesti daunatori. Motivul principal pentru care trebuie sa apelezi la o firma specializata sta in substanta toxica pe care o utilizeaza. Acesta substanta poate fi obtinuta doar daca compania are toate autorizatiile si aprobarile din domeniu, deoarece gradul de toxicitate este unul foarte ridicat.

Cum se desfasoara o lucrare de deratizare impotriva soarecilor si sobolanilor

In cazul in care apelezi la firma de deratizare soareci si sobolani, acesta se va prezenta la fata locului, acolo unde va incepe o prima etapa de analiza a spatiului contaminat. In acesta etapa echipa de deratizare strange date despre gradul de infectare, despre sursele de hrana si apa, dar si despre anumite trasee frecventate de rozatoare.

Odata terminate etapa de analiza, echipa de interventie incepe plasarea substantei toxice in spatiul contaminat. Acesta substanta este introdusa in niste cutii speciale din plastic sau carton, in care soarecii si sobolanii pot patrunde usor si in care se hranesc in siguranta.

Aceste cutii speciale cu substanta toxica sunt amplasate in acele zone cheie pe care echipa de interventia le-a depistat in cadrul primei etape de analiza.

Trebuie stiut faptul ca pentru ca deratizarea sa aiba efecte 100% spatiul contaminat trebuie curatat si mentinut curat tot timpul. Sursele de hrana si apa la care pot ajunge rozatoarele trebuie sa dispara, in caz contrar deratizarea va avea efecte doar pe termen scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.