Avantajele utilizării unei camere frigorifice

268

O cameră frigorifică de depozitare este ideală pentru a stoca atât legume și fructe, carne, pește, lapte, iaurt și brânzeturi, precum și alte produse alimentare, deoarece astfel se prelungește perioada în care acestea își mențin proprietățile organoleptice fără ca să se altereze.

Iată doar câte din avantajele folosirii acestui echipament profesional.

1. Versatilitatea

Camerele de depozitare la rece au temperatura reglabilă, motiv pentru care pot să fie utilizate la stocarea diferitelor tipuri de produse, unele dintre ele chiar și la un nivel scăzut de minus 25 de grade Celsius, dar și la temperaturi mai ridicate, aflate peste limita înghețului. Setarea nivelului de răcire este ușor de realizat de către personalul avizat.

2. Se pot achiziționa camere frigorifice de mărimi diverse

În prezent, tehnologia în materie de utilaje producătoare de frig s-a dezvoltat deosebit de mult, de aceea se pot achiziționa camere frigorifice de diverse tipuri și dimensiuni, care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră specifice.

Un sistem frigorific potrivit, poate să vă fie de real folos în activitatea pe care o desfășurați
Ca să nu mai vorbim de faptul că există unități HoReCa unde produsele trebuie să fie menținute uscate și răcoroase, nu neapărat congelate (cofetăriile și patiseriile, de exemplu).

. 3. Performanțe bune în cazuri urgente

O cameră de depozitare frigorifică reprezintă o zonă de depozitare suplimentară, dar poate să fie folosită și pentru o protecție suplimentară a produselor în cazuri extreme. Mai ales atunci când anumite vitrine frigorifice sau frigidere profesionale se strică. Pur și simplu produsele pot fi mutate temporar în camerele de răcire și astfel sunt stocate profesional. Plus că veți putea să depozitați mai multe produse de diverse categorii alimentare, dacă intervine o pană de curent în zonă.

Camerele de depozitare la rece pot fi personalizate din punctul de vedere al configurației, pentru a satisface nevoile de stocare individuale pe care le aveți prin adăugarea de rafturi interioare.

4 Economia de bani în bugetul firmei pe termen mediu și lung

Camerele frigorifice vă vor ajuta să economisiți sume importante din bugetul firmei prin stocarea vreme mai îndelungată a fructelor, legumelor, produselor din carne, precum și a altor tipuri de produse alimentare sau chiar băuturi. Minimizarea deșeurilor alimentare va conduce implicit la economisirea banilor.

Indiferent de nevoile de depozitare ale unității dumneavoastră, o cameră frigorifică este de mare ajutor, așa încât considerați-o a fi o achiziție importantă pe care ar trebui ca să o faceți obligatoriu, mai ales că puteți acum să comandați aceste echipamente chiar și din țara noastră, de la firmele specializate în domeniul desfacerii de echipamente și utilaje HoReCa, precum TC Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.