Medicii recomanda consumul de kiwi in timpul sarcinii

0

Majoritatea femeilor gravide isi pun adesea intrebarea daca sa consume sau nu kiwi in timpul sarcinii. Kiwi este unul dintre fructele pe care o femeie insarcinata trebuie sa le includa in dieta. Kiwi este bogat in substante nutritive care pot ajuta in a avea o sarcina sanatoasa. Citeste mai departe pentru a sti mai multe despre beneficiile pentru sanatate ale fructelor kiwi pentru femeile gravide.

Incarcat cu o multime de nutrienti, acest fruct este foarte gustos, fiind o sursa buna de vitamine C, E si A si contine si fibre dietetice. Cantitatea de vitamina C prezenta in kiwi este de doua ori mai mare decat cantitatea prezenta intr-o portocala si de trei ori mai mare decat intr-un fruct de mango.

Nu contine colesterol si are un continut scazut in grasimi si zahar. Contine, de asemenea, fosfor, magneziu si cupru. Scopul acestui articol este de a oferi informatii cu privire la unele dintre beneficiile pe care le are consumul de kiwi in timpul sarcinii.

Este un fruct excelent pentru a fi inclus in dieta femeilor gravide din cauza ca are o multime de vitamine, minerale si nutrienti.

Beneficiile fructelor de kiwi in timpul sarcinii

Fructul de kiwi contine urmatoarele elemente nutritive, care sunt benefice pentru femeile gravide.

Acid folic – Kiwi este bogat in acid folic, un nutrient foarte important necesar pentru a fi consumat de catre femeile insarcinate. Acidul folic asigura dezvoltarea adecvata a organelor vitale de baza ale unui copil in pantece. Acidul folic este un membru al familiei vitaminei B si este cel mai important nutrient pentru producerea si mentinerea de celule noi. Aportul adecvat de acid folic este necesar pentru a preveni malformatii congenitale la copiii nenascuti, cum ar fi spina bifida, care este o terminologie medicala folosita pentru a desemna maduva spinarii, care nu a fost dezvoltata in intregime.

Continuare articol: Medicii recomanda consumul de kiwi in timpul sarciniiwww.baniinostri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.