Totul despre tapetul 3D pentru casa ta!

330
Publicitate

Indiferent dacă tu coordonezi acest proces de renovare ori un designer, poti descoperi cum chiar si o cameră mică se poate transforma radical cu un stil perfect de tapet. Ce modalitate mai buna de a adauga un efect vizual aparte spațiului decat cu ajutorul modelele de tapet 3D disponibile azi pe piata din Romania? Utilizarea unor detalii complexe, cu umbre și efecte de iluminare simulate contribuie intr-un mod sinergic la fototapetul modern ce pare ca iese sau trece dincolo de pereti. Pana la urma, aceasta inseamna 3D – trei dimensiuni – o redare ce are inaltime, adancime si latime. 

In 2020 si 2021, o serie de modele de tapet tridimensionale sunt la modă, in intreaga lume

Publicitate

De ce sa alegi aceste solutii de amenajare a unui spatiu? Imediat dupa montaj, vei fi uimit de aspectul pe care îl vei obtine – te vei bucura de o atmosferă plăcută în spațiul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului, când ești acasă cu membrii familiei. Totusi, asta nu inseamna ca nu poti alege tapetul 3D si pentru birou, spatii comerciale, saloane ori cabinete de orice fel. Modele neobișnuite, proeminențe, ornamente, peisaje, toate acestea vor contribui la aspectul luxos al spatiului detinut. Renunta la peretii albi sau in culori sterse. Rasfata-te cu cea mai buna calitate, precum și cu stil, ce iti va împodobi sufrageria cu strălucire deplină. 

In acest fel, vei avea un decor grozav care va rezista mult – fiecare dintre invitatii tai il va admira. Aceste fototapete pot fi așezate și în hol, dormitoare, camera copiilor etc.  

  • Modele geometrice

O temă de tapet 3D des intalnita este cea a tapetului geometric. Aceste modele sunt adesea extrem de versatile și flexibile, făcându-le adecvate  pentru orice cameră, fie că este o cameră de baie mică sau un spațiu mare pe hol. Grilele 3D sunt modele de tapet ce folosesc dreptunghiuri  pentru a crea imaginea compactă, la scară mică. Datorită efectului de umbrire, designerii pot obține acel efect 3D subtil care oferă o senzație de profunzime. Descopera culorile pe care le preferi!

  • Tapetul floral

Modelele de tapet 3D sunt menite să „iasă” de pe suprafața dreapta a peretului, făcându-le să fie observate. În timp ce multe modele de tapet floral subliniază o estetică mai tradițională sau clasică, utilizarea unui stil 3D conferă modelului cu flori un aspect mai modern. Poti alege variate 3D albe, cu flori, ce adaugă o notă contemporană spațiului, echilibrând o imagine complexă cu o schemă simplă de culori minimalistă. Alege aceasta optiune pentru un finisaj vizual uimitor care ar putea fi piesa centrală a oricărei încăperi.

Totul despre tapetul 3D pentru casa ta! 1

  • Modele cu aspect digital

Iimaginile imprimate digital, cu un look modern, oferă designerilor o lume vasta de inovație și creativitate. Exista de exemplu variante ce imita origami-ul (cu flori de hârtie la scară largă), ce pare ca ar fi  izbucnit de pe perete. Redarea fotografică permite imagini clare, de calitate, care rezulta in umbre de înaltă definiție și efecte de lumină. Sentimentul de profunzime este adus în viața reală, făcând orice spațiu sa para mai viu și mai deschis!

Descopera la Verdeco.ro modelul de tapet 3D preferat, in stil floral, urban, grafic, geometric, baroc, elegant, animal print!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.