Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le verifici inainte sa cumperi o haina de blana

263
Publicitate

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le verifici inainte sa cumperi o haina de blana 1

Astazi, ai la dispozitie nenumarate magazine de unde poti cumpara o haina de blana. Diversitatea mediilor de achizitie, insa, poate fi si un impediment: cum stii de unde sa cumperi, fara sa fii pacalit?

Publicitate

Iti venim in ajutor cu un scurt ghid care trece in revista cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le verifici inainte sa cumperi un articol vestimentar din blana naturala. Urmeaza lista criteriilor de mai jos si vei reusi sa faci o buna achizitie, atat din mediul online, cat si din magazinele fizice. In plus, poti beneficia si de reduceri!

Eticheta Furmark

Primul lucru pe care trebuie sa il verifici atunci cand cauti o haina din blana intr-un magazin fizic este, fara doar si poate, eticheta. Furmark este un program de certificare, respectiv un sistem global de monitorizare a blanurilor ce garanteaza standardele de bunastare a animalelor si a mediului. Hainele concepute din blana naturala, ce detin eticheta Furmark, atesta calitatea produselor. Cu alte cuvinte, poti cumpara in siguranta, avand acest indiciu. Codul de pe eticheta iti ofera acces instant la informatii despre bursa de la care au fost cumparate pieile, procesul de concepere a hainei, locul unde a fost tabacita blana s.a.m.d.

Perioada de garantie

Un alt indicator important este perioada de garantie oferita de comerciant. Cauta – in mod special – medii de achizitie care iti ofera o lunga perioada de garantie, tocmai pentru a-ti castiga increderea in calitatea blanurilor oferite. Desi legea prevede un standard de 30 de zile, poti sa beneficiezi de garantie chiar si pe o perioada de 3 – 5 ani. Este avantajul pe care il ai daca vei achizitiona haine de lux de la Casa de Blanuri MG, un mediu de achizitie cu o indelungata traditie in Romania. In functie de tipul de produs, perioada de garantie variaza, dar este mult mai indelungata decat minimul prevazut de lege. Avantajele? De partea ta!

Istoricul magazinului

Hainele de blana naturala sunt considerate bunuri de lux, avand un pret de achizitie mult mai mare decat produsele din industria fast fashion. Tocmai din acest motiv, trebuie sa te asiguri ca faci achizitia dintr-un mediu de incredere. Alege magazine cu experienta indelungata pe piata, care si-au consolidat imaginea de-a lungul timpului, reusind sa se impuna prin profesionalism si calitate. Nu risca sa cumperi din medii neautorizate, de la vanzatori ambulanti sau magazine no-name, unde nu ti se poate garanta nivelul de calitate. Cel mai vechi magazin de blanuri din Romania este Casa de Blanuri MG, recunoscut in lume.

 Serviciile de personalizare

Un alt criteriu de care merita sa tii cont e reprezentat de serviciile de personaliazare. Casele de blanuri de renume nu vand doar produse, ci au si o paleta larga de servicii. Poti chiar sa cumperi o haina conceputa de la A la Z pentru tine sau sa optezi pentru personalizarea unui model standard din oferta. Cele mai accesate servicii sunt cele de restilizare, indispensabile pentru a prelungi durata de viata a unui articol vestimentar din blana naturala. Preturile sunt avantajoase, iar rezultatele te ajuta sa economisesti.

 

Casa de Blanuri MG, cel mai popular magazin blanuri Bucuresti

Daca vrei sa cumperi haine de calitate premium, alege – cu incredere – Casa de Blanuri MG, cel mai popular magazin blanuri Bucuresti, unul dintre primele 20 de branduri incluse in programul Furmark. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.