Extras ortofotoplan pentru toate proiectele tale, obținut online, simplu și rapid

224
Publicitate

Solicită online un extras de plan cadastral pe ortofotoplan

Probabil termenul de ortofotoplan este familiar dar necunoscut. Acesta este, de fapt, un extras din planul cadastral care îți pune la dispoziție reprezentarea grafică a imobilului. Extrasul de acest tip include reprezentarea detaliilor liniare ale imobilului, a categoriilor de folosință ale terenului, cât și vecinătăților.

Publicitate

Solicită online un extras ortofotoplan pentru toate proiectele tale! Extrasul de plan cadastral conține imaginea aeriană a imobilului sau terenului unde sunt evidențiate actualizările. Detaliile care se regăsesc într-un astfel de document sunt forma, dimensiunea imobilului sau a terenului, a laturilor, diferențe de nivel sau poziția construcțiilor vecine. Tot acesta poate semnala și erorile de construcție ce pot fi sancționate din punct de vedere legal.

Pe site-ul ortofotoplan.ro poți solicita extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Documentul este acceptat de toate instituțiile statului, așadar nu trebuie să îți faci griji în acest sens. Comandarea lui trebuie să conțină numărul cărții funciare pentru care se emite extrasul, imobilul să fie de tip teren și să aibă o reprezentare grafică.

Totul este la un click distanță!

Intră pe site și completează formularul de comandă, apoi introdu datele de facturare. După ce ai comandat extrasul de plan cadastral îl vei primi în cel mai scurt timp pe adresa de e-mail. În acest fel scapi de toate drumurile și orele în șir așteptate la cozile ghișeelor. Nu mai trebuie să aștepți un loc liber pentru a obține acest extras, ci doar să introduci datele necesare pe site.

Extrasul de plan cadastral ortofotoplan poate fi comandat online, iar prețul său este unul modic și fix. În prețul total este inclusă și taxa pentru emiterea documentului. Se livrează rapid prin poșta electronică, fără a fi generate costuri suplimentare. Nu trebuie să te îngrijorezi privind modul în care ajunge documentul la tine, pentru că în cel mai scurt timp îl vei primi pe e-mail. Poșta fizică sau serviciile de curierat nu sunt necesare. Documentul emis de către ortofotoplan.ro este autentic, iar datele înscrise în el pot fi verificate pe site-ul ANCPI.

În funcție de categoria de folosință a terenului, scopurile în care va fi folosită suprafața sunt diferite. Ai nevoie de un ortofotoplan pentru: vii, livezi, terenuri cu construcții, fânețe, terenuri arabile, drumuri și căi ferate, păduri și alte terenuri de vegetație forestieră, pășuni sau terenuri neproductive. Prin eliberarea unui ortofotoplan vei vedea cu exactitate delimitarea terenului tău sau a imobilului.

Obținerea documentului online te scapă de toate problemele privind drumurile până la o instituție specializată, așteptarea la cozile imense, nesiguranța că poate ajunge deteriorat și alte chestiuni. Solicitarea lui se face simplu și rapid direct de pe site, fără să fie necesare alte documente. Comanda se înregistrează imediat, iar după finalizare îl vei primi automat pe e-mail.

Dacă ai nevoie de alte informații le poți solicita la numărul de telefon afișat pe site sau la adresa de e-mail contact@extrascfonline.ro. Bucură-te de avantajele online-ului și asigură-ți toate documentele de care ai nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.