Incalzire eficienta pentru orice locuinta

261

Precum majoritatea persoanelor, din momentul in care a venit sezonul rece am inceput sa ma preocup de cum o sa imi incalzesc casa in aceasta iarna. Cum eram deja satul de vechiile metode de incalzire pe gaz, am decis ca iarna aceasta voi opta la o versiune mai moderna. Am intrat pe magazinul online Dwyn.ro, deoarece stiam ca acestia detin aparate de incalzire. Era o sursa sigura pentru ca, cu o saptamana inainte, un coleg de munca si-a cumparat o aeroterma de pe site-ul lor si a fost foarte multumit.

Incalzire eficienta pentru orice locuinta 4

Nu am stat mult pe ganduri si am accesat site-ul pentru a vizualiza gama lor de aaeroterme si seminee electrice. Intr-adevar, Dwyn nu m-a dezamagit si am avut de unde alege. Fiind o casa mai mare unde locuiesc am decis sa cumpar mai multe bucati din acelasi produs pentru a incalzi eficient toate incaperile.

Am decis sa cumpar 5 aeroterme de perete Tarrington House CWFH2000. Aceasta aeroterma are o putere de 2000W si asigura un consum redus datorita tehnologiei de care beneficiaza. La baza mecanismului sta un element ceramic care se incalzeste, iar apoi, prin functia de ventilatie, distribuie aerul cald in mod eficient in toata incaperea.

Aeroterma de perete beneficiaza de protectie de supraincalzire si poate fi programata de catre utilizator prin intermediul timer-ului.

Se poate seta folosind cele 2 trepte de putere de 1000W/1000W si vine cu kit-ul de instalare pe perete. Utilizatorul poate sa puna in functiune, de la distanta. aeroterma folosind telecomanda care vine incorporata.

Consider ca am facut o investitie inteligenta, deoarece brand-ul Tarrington este recunoscut printre marcile de calitate ce produc electrocasnice de durata.

Acum ma simt pregatit sa infrunt frigul iernii folosind un metode moderne de incalzire care sunt mult mai sigure decat cele pe gaz sau pe lemne. Datorita faptului ca energia electrica nu polueaza, aerotermele electrice sunt cele mai indicate surse de incalzire a locuintei.

Recomand, cu incredere, produsele de pe magaiznul online Dwyn.ro, deoarece prezinta produse de inalta calitate la preturi extraordinare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.