Liftingul mamar: refacerea tineretii si fermitatii sanilor

208
Publicitate

Liftingul Mamar: Refacerea Tinereții și Fermității Sanilor

Liftingul mamar este o procedură chirurgicală care a devenit tot mai populară în rândul femeilor din întreaga lume. Aceasta oferă o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor legate de sânii căzuți sau dezechilibrați, restabilindu-le forma și fermitatea

Publicitate

. Cu trecerea timpului, factori precum îmbătrânirea, schimbările de greutate sau sarcina pot avea un impact semnificativ asupra aspectului sânilor. Însă liftingul mamar oferă o soluție viabilă pentru a recăpăta încrederea și a menține un aspect tânăr și ferm al sânilor.

Ce este un  lifting mamar?

Liftingul mamar, cunoscut și sub denumirea de mastopexie, este o procedură chirurgicală prin care sânii căzuți sau slăbiți sunt reconfigurați pentru a obține un aspect mai ferm și tânăr. Această intervenție implică îndepărtarea excesului de piele, remodelarea țesutului mamar și, în unele cazuri, repoziționarea sfârcurilor pentru a obține o formă și un aspect mai plăcut și natural.

Procedura de ridicare sani poate fi personalizată în funcție de nevoile individuale ale pacientului, asigurându-se că rezultatele sunt cât mai satisfăcătoare posibil.

Cine este candidat pentru lifting mamar?

Procedura de lifting mamar (ridicare sani) este potrivită pentru femeile care se confruntă cu una sau mai multe dintre următoarele probleme:

 1. Sâni căzuți sau slăbiți în urma îmbătrânirii.
 2. Pierdere semnificativă în greutate care a dus la reducerea volumului sânilor.
 3. Schimbări ale sânilor cauzate de sarcină și alăptare.
 4. Sâni inegali sau asimetrici.

Este important ca candidații să fie în stare bună de sănătate și să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele procedurii. Înainte de a decide să efectueze liftingul mamar, este recomandat să discutați în detaliu cu un chirurg plastic pentru a înțelege în totalitate beneficiile și riscurile procedurii.

Procedura de Lifting Mamar

Procedura de lifting mamar poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient, dar, în linii mari, include următoarele etape:

 1. Anestezia: Pacientul este anesteziat pentru a asigura un confort complet pe durata intervenției.
 2. Incizia: Chirurgul realizează incizii precise, care pot varia în funcție de gradul de ptosă (cădere) a sânilor. Aceste incizii pot fi circumferențiale în jurul sfârcurilor, în formă de cheie sau verticale.
 3. Remodelarea țesutului: Excesul de piele este îndepărtat, iar țesutul mamar este remodelat pentru a obține o formă mai tânără și mai fermă.
 4. Repozitionarea sfârcurilor: Dacă este necesar, sfârcurile pot fi repoziționate pentru a obține o simetrie mai bună.
 5. Închiderea inciziilor: Chirurgul închide inciziile cu ajutorul suturilor, lăsând cicatrici, care vor deveni treptat mai puțin vizibile în timp. Stergerea cicatricilor se va face dupa aproximativ 18 luni postoperator.
 6. Recuperarea: După procedură, pacientul va trebui să respecte instrucțiunile medicului pentru a asigura o recuperare optimă.

Beneficiile Liftingului Mamar

Procedura de lifting mamar (mastopexie) oferă o serie de beneficii, inclusiv:

 • Refacerea fermității și tinereții sânilor.
 • Restabilirea formei naturale și a simetriei.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine și a stimei de sine.
 • Opțiunea de a personaliza procedura pentru nevoile individuale.

Concluzie

Liftingul mamar este o procedură chirurgicală eficientă pentru a restabili aspectul tânăr și ferm al sânilor. Cu ajutorul unui chirurg plastic experimentat și o abordare personalizată, pacienții pot obține rezultate satisfăcătoare și își pot recăpăta încrederea și frumusețea.

Este important să discutați cu un specialist înainte de a decide să efectuați această procedură pentru a înțelege în totalitate beneficiile și riscurile implicate.

Programarea consultatiilor se face la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Consultatiile si interventiile sunt effectuate de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina cu o experienta de 25 ani in domeniu.

www.clinicaestet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.