Lucrarile de dezinsectie efectuate de firmele din Bucuresti

346

dezinsectie bucurestiBucurestiul este poate orasul in care intalnim cele mai multe firme care presteaza servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. La doar cateva cautari online gasim pagini intregi de firme care ofera aceste servicii din sfera DDD.

Cum aleg firma de dezinsectie cu care sa lucrez

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa ti cont pentru ca firma de dezinsectie pe care o alegi sa fie una profesionala, capabila sa ofere servicii eficiente.

In primul rand, autorizatiile firmei sunt cele mai importante. Acestea arata ca au toate avizele necesare pentru desfasurarea unor astfel de lucrari. Fara aceste autorizatii, firmele de dezinsectie nu pot intra in posesia acelor substante chimice extreme de eficiente.

Un al doilea aspect pe care trebuie sa il verifici este portofoliul de clienti sau recomandarile. Acestea sunt foarte importante, deoarece recomandarile clientilor sunt cele care pot descrie cel mai bine modul in care echipa prestatoare a intervenit si a efectuat lucrarea.

Modul de prestare al serviciilor de dezinsectie

Aceste firme autorizate care presteaza servicii de dezinsectie in Bucuresti, incep orice lucrare prin analizarea spatiului contaminat si identificarea principalilor daunatori prezenti. Doar dupa acest pas, firma de dezinsectie poate alege substanta chimica utilizata, gradul de concentrare, dar si locurile unor va fi aplicata acesta.

In ceea ce priveste aplicarea substantei chimice, trebuie sa stii ca pentru o dezinsectie eficienta nu este necesara imprastierea substantei in tot spatiul contaminat, ci doar in anumite zone cheie si trasee de migrare.

Pretul unei lucrari de dezinsectie in Bucuresti

Referitor la pretul unei lucrari de dezinsectie in Bucuresti, acesta variaza in functie de marimea spatiului. In termeni generali, o lucrare de dezinsectie pentru gandaci in Bucuresti pentru o garsoniera sau o camera este de aproximativ 150 de RON, iar pentru un apartament cu 4 camere, pretul dezinsectie ajunge undeva la 200 RON.

In unele cazuri, firma prestatoare iti poate recomanda repetarea interventiei la 2-3 saptamani. Acest aspect este unul normal, mai ales in cazurile in care gradul de contaminare este unul crescut sau in cazurile in care sunt urme de oua depuse de daunatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.