Masa sampling este cel mai bun sistem de esantionare

85

Afla mai multe despre masa sampling

Cunoscuta si sub denumirea de masa de prelevare, acesta masa sampling este un sistem expozitional foarte usor de asamblat si transportat, ideal pentru evenimente mici pana la mari. Aceasta este o solutie ideala atunci cand rulati o campanie pentru a creste gradul de constientizare sau a extinde vanzarile. Luna octombrie va aduce cele mai bune preturi la intreaga gama de produse pe care Marele Print le are de oferit!
masa sampling
Masa clasica de sampling a probelor este proiectata si fabricata in asa fel incat sa poata satisface nevoile fiecarui client. De aceea, echipa Marele Print va ofera tie si echipei tale cea mai variata gama de produse pentru a te bucura de cele mai bune rezultate cu ajutorul acestor instrumente expozitionale.

Iata ce caracteristici are

Pop-Up Desk / Masa Sampling este un sistem de expozitie portabil, realizat din materiale usoare (PVC si Aluminiu), usor de transportat si usor de asamblat, construit dintr-un sistem modular. Personalizarea acestora se poate face doar prin aplicarea de autocolante (imprimate color) iar mesele sunt reutilizabile, prin modificarea personalizarii. Blatul (raftul superior) este pliabil, din lemn si poate fi captusit cu alta culoare sau imprimeu laminat. Este potrivit pentru evenimente media, expozitii, conferinte de presa sau prezentari de produse.

Apeleaza la serviciile Marele Print

Masa sampling sau pop-up desk pentru expozitie este usor de plasat si are o suprafata imprimabila pentru a maximiza publicitatea.

Realizeaza functia de pozitionare a spatiului si punctului de informare al materialelor publicitare sau produselor promotionale in cadrul conferintelor sau expozitiilor.

Poate fi instalat rapid pentru a afisa mesaje publicitare de dimensiuni medii, permitand promotorilor sa stocheze excesul de material publicitar pe rafturile interne.

Masa este realizata dintr-o structura pliabila din aluminiu cu rafturi in interior si imprimarea pe materialul durabil PVC se fixeaza rapid la exterior (magnetic)

Biroul pop-up este usor de transportat intr-o geanta inclusa in kit.

Este usor de depozitat in spatiu limitat si poate fi transportat in portbagajul masinii. Apeleaza la serviciile de promovare Marele Print !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.