Mașini rulate sau noi? Ce alegem? La AutoDel sunt ambele variante

151
Publicitate

Astăzi, odată cu apariția vehiculelor rulate, achiziția de mașini cunoaște un nou trend. Unii le aleg aleg doar din motive economice, pentru că își permit doar astfel de mașini, alții pentru că nu văd un motiv întemeiat să aibă una nouă.

Publicitate

Despre cum și de unde cumpără o mașină nouă este o altă poveste. Sunt dealeri care pun la dispoziție o gama largă de autovehicule. Sunt interesați doar de vânzarea în sine. În timp ce echipa de la Autodelrulate oferă cumpărătorului șansa de a-și deține vehiculul la un preț accesibil și oferă cumpărătorului informații valoroase pentru vehiculul ales.

Există diferite tipuri de intermediari în această industrie care ușurează munca ambelor părți. Unii dintre ei permit cumpărătorilor și vânzătorilor să scape de bătăile de cap apărute la negocieri, pregătirea documentelor necesare procesului de vănzare-cumpărare. Sunt și unele riscuri asociate cu cumpărarea de mașini rulate, cum ar fi valori mai mari ale asigurărilor, dar în același timp este mult mai ieftin să le cumpărați și să le întrețineți. Achiziționarea unei mașini cu rulare automată este diferită de achiziția tradițională de la o reprezentanță, deoarece trebuie să faceți în prealabil toate negocierile cu brokerajul auto și apoi să comandați vehiculul online.

Economisire – un avantaj al mașinilor rulate

Achiziția de mașini second hand a suferit schimbări fără precedent în ultimii ani. Tehnologia de astăzi face ca găsirea și cumpărarea unei mașini second hand nu numai să fie rentabilă, ci și să consume mai puțin timp.

Experiența tradițională de cumpărare a mașinii poate fi consumatoare de timp și bani. Trebuie să te plimbi prin showroom-uri, căutând mașina potrivită, negociind prețul și finanțarea, completând documentele și apoi ajungând în sfârșit acasă cu noul tău vehicul. Mașinile second hand sunt o modalitate excelentă de a economisi bani.

Flexibilitate

Achiziția de mașini second-hand este diferită de achiziția tradițională de la reprezentanță, deoarece este mai puțin costisitoare și mai flexibilă, mai ales dacă alegeți intermediere auto. Dacă cumpărați printr-un dealer, nu veți putea să negociați și să căutați singuri acele oferte bune pentru bugetul vostru.

Singura modalitate de a obține o ofertă bună dacă cumpărați printr-o reprezentanță este dacă vehiculul a stat acolo de prea mult timp și nu a fost încă vândut, în felul acesta, se poate obține un preț de achiziție mai bun.

Achiziționarea de mașini second hand a devenit atât de comună, încât oamenii o preferă, în detrimentul achiziționării uneia noi. Motivul este firmele care oferă mașini noi nu pot concura cu reprezentanțele care vând mașini second hand, unde clienții pot negocia prețurile și pot face schimb cu ușurință.

AutoDel are servicii complete

Pentru cei interesați să achiziționeze un autovehicul second hand trebuie să știe că la AutoDel pune la dispoziție servicii complete. Spre exemplu poate fi solicitat și un  test drive, gratuit, doar cu programare stabilită înainte. Asta vă dă șansa de a vedea cum se comportă mașina dorită pe trasee diverse.

Detalii despre oferta curentă sunt în pagina oficială.

Contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA:

0374 006 007

BUCUREȘTI:

0759 888 788

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.