Modelarea corporala cu ajutorul centurilor si lenjeriei speciale

167

Este binecunoscut faptul ca publicul feminin si masculin deopotriva are un interes crescut despre tot ce tine de aspectul fizic. Asa zisa prima impresie despre care se vorbeste si in termeni populari, trebuie sa fie de efect. Pe aspectul fizic ne bazam de asemenea pentru a cataloga persoanele. Chiar si cand nu mai este vorba despre ceea ce cred cei din jur, aspectul fizic este egal cu respectul fata de propria persoana.

O masura la indemana, practica si accesibila pentru modelarea corporala o reprezinta purtarea de corsete, centuri sau lenjerie speciala. Gama de astfel de produse, de la https://www.clessidra.ro/, este pentru doritori o cale mai rapida pentru a obtine un look armonios privind liniile corporale.

Corsete modelatoare – acestea pot fi purtate implicit sub haine, fiind insesizabile, daca sunt alese din randul celor special create ce au cusaturi invizibile. Altele au indicatie postoperatorie, fiind recomandate implicit celor care au nascut prin cezariana sau natural.

Colectia Neopren – se refera la veste, pantaloni sau centuri din neopren si sunt produse recomandate a fi purtate pe durata antrenamentelor.

Pentru barbati exista o gama speciala, corsete, veste cu un grad mare de compresie, care ajuta la modelarea abdomenului.

In schimb, lenjeria modelatoare este cea care poate reduce din liniile inestetice ale siluetei, poate aplatiza anumite zone cu probleme. Lenjeria de acest tip este dedicata special femeilor, posibil de purtat sub orice tip de tinuta, chiar si cele de seara, pretentioase.

Clessidra, brand apreciat pentru calitatea acestor produse

Modelarea corporala cu ajutorul centurilor si lenjeriei speciale 4

Nu orice centura sau corset poate avea realmente efect asupra modelarii corporale. Secretul consta si in materialul acestora, special, care lasa pielea sa respire, dar creeaza si efect termic pentru a lucra zona. Gradul de compresie este divers, pentru a putea purta corsetele sau centurile si pe timpul zilei, pe perioade mai lungi de timp.

Clessidra dispune de una dintre cele mai vaste colectii de astfel de produse, din latex si non latex, neopren de asemenea. Sunt importate din Columbia, calitate incontestabila, durabile si si eficiente, daca sunt respectate indicatiile oferite. Vor fi alese conform marimii ce corespunde fiecaruia, in acest sens alegerea tinand cont de tabelul orientativ de marimi pus la dispozitie in cadrul site-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.