MonePOS, plată pentru oricine, soluția tuturor

225
Publicitate

AROBS plusează în dezvoltarea plăților digitale oferind MonePOS by AROBS contribuind la evoluția erei tehnologice. Soluția contactless interconectează sistemele de taxare cu un dispozitiv mPOS. MonePOS oferă cea mai dezirabilă soluție de plată, unde tranzacția este efectuată în doar 10 secunde, bonul fiscal fiind înlocuit de cel digital.

Soluția de plată MonePOS este dezvoltată de compania AROBS, cunoscută deja în România pentru serviciile de IT outsourcing oferite și pentru calitatea soluțiilor software dezvoltate. Pe lângă divizia de software development, AROBS devzoltă soluții de monitorizare gps și optimizare a afacerilor aplicanbile și altor industrii.

Publicitate

De ce să alegi MonePOS by AROBS?

Device-ul mPOS este un POS portabil, oferit de Castles Technology, care joacă un rol important în avantajele oferite de MonePOS, și anume mobilitatea. Libertatea de a folosi și opera plata necondiționată de locație sporește semnificativ utilitatea pe care dispozitivul o are. Principalii beneficiari ai MonePOS sunt operatorii acestuia, care reușesc să își eficientizeze munca scurtând timpul de efectuare a unei plății la doar 10 secunde. Un alt avantaj este dispariția hârtiei din procesul de taxare, reduce cheltuielile birocratice și transformă MonePOS într-o soluție ecologică și sustenabilă.

Prin simpla scanare a codului QR apărut pe ecranul mPOS-ului după efectuarea plății, puteți accesa bonului în format electronic. Bonul digital pe care device-ul îl oferă reprezintă o facilitate și pentru clienții care efectuează plata, înlocuind grija deteriorării bonului fiscal cu accesul rapid și nelimitat la o arhivă a cheltuielilor. De asemenea, grija pentru securitatea datelor este una firească, iar MonePOS se asigură de acest aspect prin efectuarea tranzacțiilor criptate, care nu stochează datele cardului folosit.

Folosirea MonePOS este extrem de facilă, conexiunea puntându-se face prin Bluetooth, Wifi sau USB. Datorită stilului inovativ și ușor de folosit, dispozitivul mPOS oferit de AROBS este o soluție de plată îmbunătățită pentru industriile de mobilitate, curierat, FCMG, food delivery, HoReCa, retail, florării sau piețe agroalimentare.

Chiar dacă plata cu cardul devine tot mai populară și este folosită în milioane de tranzacții, folosirea unui sistem de plată POS poate fi un pas mult prea costisitor de menținut pentru companiile mici. Pierderea zilnică a clienților din cauza lipsei opțiunii de a se achita folosind cardul vă poate plasa business-ul pe o pantă descendentă.

Nu vă opriți profitul! Prin MonePOS nu alegeți doar un mPOs, ci rentabilitate, plata contactless, paperless, în doar 10 secunde.

Vizitați-ne site-ul: https://monepos.ro/

Sau contactați-ne la unul din numerele:

Ciprian Fonoagă-0741227627

Vlad Floareș-0752215263

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.