Motive bune pentru a investi în structuri de publicitate gonflabile

166
Publicitate

Un eveniment profesional este o oportunitate de a pune în valoare produsele și serviciile companiei tale. O arcadă de baloane îți poate fi utilă în cadrul unor astfel de evenimente, precum un teambuilding sau un târg de afaceri. Este un mediu de publicitate care este folosit pentru a afișa logo-ul sau numele mărcii tale. Mai mult, o arcadă de baloane  este complet personalizabilă. În plus, este un obiect publicitar care își propune să promoveze imaginea companiei tale.

Publicitate

Arcada personalizată: un instrument publicitar personalizabil

În timpul evenimentelor tale profesionale, poți instala o arcadă din baloane cu logo-ul tău sau numele mărcii tale. În plus, este foarte posibil să alegi culorile care s-ar potrivi cu logo-ul companiei tale. De asemenea, poți avea mesaje promoționale imprimate pe piciorul și șina superioară a arcadei din baloane. În orice caz, personalizarea unei arcade la un profesionist îndeplinește standardele de siguranță.

Ce este o arcadă din baloane?

O arcadă din baloane este un mediu de comunicare care are aceeași formă ca un arc. În general, arcada publicitară din baloane este instrumentul de marketing ideal pentru a crește vizibilitatea unei companii.

O structură care îți asigură vizibilitatea

La prima vedere, dimensiunea arcadei din baloane poate atrage deja cu ușurință atenția potențialilor clienți și parteneri. Într-adevăr, se vede de foarte departe. Astfel, instalarea unei arcade oferă mai multe avantaje afacerii tale.

Când să folosești o arcadă din baloane?

Aceste arcade din baloane multicolore pot fi folosite în timpul oricărui eveniment profesional, cum ar fi evenimente comerciale, evenimente sportive corporative, petreceri promoționale, teambuilding sau expoziții comerciale.

  • Competiții sportive

Daca dorești să organizezi evenimente sportive profesionale, este de preferat arcada  personalizată din baloane. Într-adevăr, poate fi folosită pentru a marca linia de start și linia de sosire a cursei. Mai mult, arcul publicitar rezistă foarte bine la intemperii.

  • Evenimente comerciale

Acest instrument poate fi instalat și în timpul unui eveniment comercial, cum ar fi sărbătorirea aniversară a companiei tale. În mod similar, atunci când îți faci publicitate produselor sau serviciilor într-un loc public, este foarte interesant să instalezi o arcadă din baloane. Acest lucru permite vizitatorilor să găsească cu ușurință locul tău de vânzare și să învețe despre produsele/serviciile tale.

Arcada de baloane este foarte ușor de instalat

În ciuda dimensiunilor sale mari, o arcadă din baloane este foarte ușor de instalat. De fapt, tot ce trebuie să faci este să umfli arcada în ziua evenimentului. În plus, această structură gonflabilă este foarte practică, deoarece este ușor de transportat.

Pentru a dezasambla arcada, este suficient să deschizi supapa prin care a intrat aerul au heliul. Apoi trebuie doar să pliezi și să depozitezi arcada într-o geantă de transport. Reține că o arcadă poate fi reutilizată câțiva ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.