Pachetele de servicii funerare, adaptate pe buget

402

Moartea neiertatoare si de asemenea cea care lasa durere in urma nu este un moment al vietii trecut cu vederea. Importanta acesteia este chiar notorie, corelata cu tot felul de traditii, concepte stravechi pastrate si influente ce tin de apartenenta la cult de asemenea. Nu este un moment fericit, totusi trebuie marcat, fiind ultimul popas pe pamant. Pentru a organiza totul cum se cuvine, firmele de pompe funebre au inceput sa fie tot mai bine pregatite in a oferi servicii complete si variate.

Intre durere si jale, intre a gasi o modalitate de a cinsti si omagia o persoana si organizarea unui eveniment funerar, toata aceasta poveste se rezuma la serviciile funerare. Toate cerintele cumulate pot rezulta in solicitari de pachete de servicii funerare. Analizam 3 mari categorii de astfel de servicii, parte din oferta unei agentii de profil bucureasteana, Rarox. Iata cum suna acestea:

Pachete economic

Presupune costuri echilibrate, raportate la un numar de servicii minime pentru a pune la punct pregatirea defunctului. Include cruce si sicriu, ajutor in a obtine costatare imediata dupa deces, certificatul de deces, adeverinta de la Sanepid, cea pentru inhumare, asezare in sicriu cand in prealabil defunctul a fost imbalsamat, toaletat si imbracat. Pachetul completeaza cu transportul in ziua inmormantarii si cateva accesorii, o jerba fiind inclusa ca bonus.

Alegerea unui astfel de pachet de servicii acopera necesarul, conform legii de asemenea. Va fi insa necesar tot efortul familiei, a comunitatii de asemenea pentru a realiza tabloul unei inmormantari clasice. Ramane asadar in sarcina familiei sa aleaga locul de veci si multe alte aspecte pe care si reprezentantii bisericii ar putea sa le ceara ca fiind obligatorii.

Pachete standard

Pentru a acoperi integral anumite cerinte, fie ele impuse chiar si de traditie, pachetele standard sunt o recomandare. Acestea au in plus o serie de accesorii, includ echiparea completa a sicriului – spre exemplu cu panza alba, cu perna inclusa etc.

Ce inseamna un plus la astfel de pachete se refera la posibilitatea de a incheia complet partea de organizare incat sa aiba loc priveghiul. Asadar multe dintre accesorii sunt acoperite de acest pachet, inclusiv lumanarile. Preturile sunt pe masura, tot mai crescute.

Pachete de lux

Pentru cei care nu pun la socoteala partea materiala si dimpotriva isi permit si doresc opulenta pentru defunct, exista pachetele de servicii funerare de lux. Acestea aduc gama premium de servicii si obiecte funerare: sicrie de lux, cu capac, dotat complet, inclusiv capitonat; cruce, toate formalitatile si birocratiile realizate de agentul de pompef funebre; transport inclus, accesorii, doliu, inclusiv candele sau tamaie.

Nici in acest caz nu lipseste oferta unui serviciu oferit gratuit la tot pachetul. Asa cum este de asteptat, un astfel de pachet are in vedere calitatea si dincolo de ea, un puternic accent al alegerilor altfel, care sa faca din tot evenimentul funerar unul memorabil pentru toti prezenti.

La gama de lux se avanta desigur cei cu putere financiara mai mare.

Pachete talon de pensie

Trebuie sa tregem in registru si pachetele de servicii funerare care se afla la polul opus, cele sociale, cele care implica preluarea defunctului din institutii spitalicesti sau cele care se pot achita pe baza de talon de pensie. Aici este vorba de cei care organizeaza o inmormantare pentru un defunct ce a avut statut de pensionar. Ajutorul de inmormantare decontat de Casa de Pensii, agentia de care apartinea persoana in cauza, conform legii, dureaza. Pana la a intra in posesia sumei, trebuie sa se realizeze dovada cheltuielilor. Asadar, ca o scutire a birocratiei, agentia de pompe funebre va permite achitarea unor servicii doar pe baza de talon de pensie.

In eventualitatea in care se doresc si alte servicii disponibile, diferenta se poate achita cash. Detalii despre ce contine aceasta oferta se regasesc si online, in cadrul paginii funerarenonstop-bucuresti.ro.

Asadar, concluzionam ca agentiile de pompe funebre tin pasul cu necesitatile publicului si abordeaza diferit si personalizat cazurile celor care le trec pragul. Tot acest eveiment, al mortii, graviteaza in jurul durerii, a imensei suferinte, dar si a disponibilitatii financiare. De aceea, pentru a da o sansa oricui de a putea organiza ultimul eveniment in memoria unui om drag, fara prea multe restrictii banesti, au inventat ofertele adaptate pe diferite tipuri de buget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.