Piese auto de la dezmembrari puse la dispozitie pentru publicul larg de Wolcar

209
Publicitate

Profil de activitate: dezmembrari auto, comercializare piese auto si service autorizat. Vorbim despre Wolcar, prestator de astfel de servicii din Craiova. Totusi acolo unde contextul a permis serviciile s-au mutat in online, spre avantajul publicului larg.

Pentru cei interesati de dezmembrari Audi Craiova Wolcar pune la dispozitie servicii si la sediul fizic, dar si online, iar de ambele parti sunt avantaje.

Publicitate

Comercializarea pieselor auto din dezmembrari

Dezmembrarile auto sunt un domeniu complex si nu nou. Vine ca o alternativa la piesele de pe piata, noi si aftermarket. Avantajul major tine de preturile mai accesibile. La Wolcar sunt regasite piese auto pentru marci auto printre cele mai populare, de la Ford la Audi sau Porche si nu numai. In functie de tipul exact de autovehicul, aici pot fi gasite piese ce tin de motor, caroserie, climatizare, electrice sau de interior.

Fie ca vorbim de piese ce au frecventa la schimbare sau nu o astfel de sursa este potrivita pentru cei care cauta un raport mai optim privind calitatea si pretul. Avantajul este ca astfel de piese sunt de provenienta de la masini noi, piese ce nu isi arata uzura, deci practic utilizatorul are parte de aceeasi calitate la un pret mai convenabil ca oricand.

Comenzile pot fi facute online

Wolcar dispune pentru publicul larg la locatia fizica de servicii de reparatii auto de asemenea. Insa pentru cei interesati doar de achizitia unor piese acestea pot fi comandate online. Inainte de a fi expediata orice comanda este verificata, piesele trec prin bancul de lucru si primesc o garantie valabila pe o durata de 3 luni. Ridicarea coletului poate fi facuta si direct la sediul fizic.

In completare, la service, cei interesati pot solicita de la diagnoza la interventii diverse si schimb de piese, cumparate eventual tot de aici. Pentru orice detinator auto intretinerea lunara sau periodica implica costuri si investitie de timp si energie, asadar din ratiuni practice mai ales considerentul financiar de asemenea multiplica avantajele de a colabora cu un furnizor precum Wolcar.

Contact:

Malu Mare, Craiova, judetul Dolj

wolcar@yahoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.