Profile PVC fabricate din material cadru 100% reciclabil, care respecta noile norme europene nZEB

61
Publicitate

Cladirile moderne trebuie sa tina pasul cu evolutia tehnologica si noile norme europene in ceea ce priveste eco-eficienta. Din acest motiv, constructorii si arhitectii din intreaga lume aleg sa includa in noile proiecte montarea unor profile PVC care sa respecte noile norme europene nZEB.

Denumite Nearly Zero Energy Building (nZEB), acestea impun ca energia regenerabila a fiecarui imobil sa acopere cel putin 30% din consumul imobilului. In cazul in care iti doresti sa incluzi in proiectele dezvoltate profile PVC fabricate cu ajutorul tehnologiei avansate de ultima generatie, care sa respecte conditiile impuse de UE, atunci poti alege sisteme fabricate de catre decoplast.ro, unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie PVC autohtoni.

Publicitate

In prezent, compania produce patru game de profile PVC fabricate din material cadru 100% reciclabil. In plus, toate profilele contin materiale reciclate in proportie de 30%, in timp ce balastul generat de productie este 100% reciclat si transformat in materiale auxiliare, precum accesorii de tip glafuri.

profile pvc
profile pvc

Partner managerul companiei sustine ca tendinta generala se indreapta catre alegerea acestui tip de sisteme de tamplarie eficiente energetic: „Motivele sunt evidente: costurile tot mai mari ale energiei electrice si resursele naturale tot mai limitate si scumpe. In plus, trebuie sa ne aliniem la noile norme Nearly Zero Energy Building (nZEB) pentru toate tipurile de cladiri. Asta inseamna ca energia regenerabila trebuie sa acopere cel putin 30% din consum intr-o cladire cu standard nZEB. Anul acesta s-a observat o afinitate crescuta si pentru smart living, care se reflecta inclusiv in accesorii si device-uri aplicabile sistemelor de tamplarie, cum ar fi clante si yale inteligente, sau lacate cu Wi-Fi si amprenta digitala.”

Ce iti ofera in plus sistemele PVC realizate in cadrul fabricilor Decoplast?

Compania manageriata de Mirela Ivascu s-a nascut si a fost dezvoltata din filosofia lui „putin mai mult”, crez urmat pret de aproape 20 de ani, care a condus la dezvoltarea si crearea unor relatii de parteneriat intre producatorul de tamplarie PVC si clientii sai. In tot acest timp, materialul folosit in fabricarea acestor profile PVC si-a demonstrat:

  • longevitatea;

  • usurinta cu care poate fi intretinut;

  • eficientizarea costurilor de investitie;

  • eficienta energetica remarcabila.

Indiferent de gama aleasa, sistemele DecoPlast demonstreaza cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de client atat beneficii practice, cat si designul atragator si sa asigure:

  • protectie eficienta importiva frigului si a altor conditii meteorologice nefavorabile;

  • izolare fonica;

  • protectie impotriva eventualelor tentative de frauda;

  • conservarea resurselor naturale.

Putin mai mult” – motto-ul care a oferit un plus de substanta companiei se reflecta in fiecare pas al productiei sistemelor PVC. Din dorinta de a oferi „putin mai mult” clientilor, compania se diferentiaza de restul producatorilor prin fabricarea unor profile PVC personalizate, astfel incat sa poata fi integrate cu usurinta in decorul imobilului vizat.

In contrast, lanturile de magazine cu vanzare in masa comercializeaza produse fabricate in serie. Noi ne focalizam pe oferirea de solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client. Aceasta abordare ne permite sa cream produse de calitate, realizate cu atentie la detalii, dar si sa construim relatii durabile cu clientii nostri”, sustine Mirela Ivascu, Managing Partner Decoplast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.