Profita si tu de serviciile de curatat cos fum de la Igiena Serv

367
Publicitate

Pentru evitarea unor dezastre majore care se pot traduce chiar prin izbucnirea unor incendii, este recomandat ca periodic sa curatati cosurile de fum apeland la persoane autorizate in domeniu.

Sobele, centralele pe lemne dar si semineele care au nevoie de cosuri de fum pentru evacuarea fumului trebuie curatate periodic.

Publicitate

Procesul de curatat cos fum desi la prima vedere pare o operatiune simpla, presupune o serie de etape esentiale pentru a putea sa se utilizeze in conditii de siguranta.

Curatarea cosului de fum un serviciu esential pentru o viata fara griji

Despre curatat cos fum este esential sa mentionam faptul ca daca acesta nu este curatat in mod corespunzator, astupa gurile de aerisire putand sa cauzeze incendii ale caror efecte sunt devastatoare si inestimabile.

Curatarea cosului de fum porneste de la indepartarea cenusei din locurile in care s-a acumulat deoarece gudronul care rezulta in urma procesului de ardere nu este benefic pentru sanatate.

In primul rand, pentru a putea sa intelegeti mai bine motivele pentru care este necesar sa apelati la profesionisti pentru serviciile de curatat cos fum trebuie sa vorbim putin despre motivele pentru care se infunda acestea:

  • Condensul acid rezultat poate disloca caramizile si, in mod implicit, se infunda cosul de fum;
  • Daca constructia cosului de fum a fost una defectuoasa atunci va puteti astepta in permanenta la astfel de probleme;
  • Pasari care isi fac cuiburi in cosurile de fum dar si panzele de paianjen care creeaza un fel de dop care nu permite evacuarea fumului si a gazelor arse;
  • Folosirea unui combustibil lemnos care are o umiditate mai mare decat cea pretabila pentru a fi utilizata.

Apelati la profesionistii de la Igiena Serv pentru serviciile de curatat cos fum

Procesul de curatat cos fum trebuie sa se realizeze de cel putin o data pe an de catre profesionisti in domeniu care pot nu numai sa va ofere acest serviciu dar sunt calificati sa verifice, sa repare sau sa inlocuiasca anumite componente care pot afecta functionarea cosului de fum. In functie de tipul de sistem de incalzire pe care il aveti este esential sa utilizati numai tipul de combustibil care se preteaza a fi utilizat.

De asemenea, specialistii recomanda ca daca aveti o soba atunci sa evitati supraincalzirea acestuia si sa pastrati usita inchisa in momentul in care focul arde.

Este de preferat ca atunci cand aveti o soba sau un semineu sa instalati o tavita speciala din metal in care sa cada jarul astfel incat sa puteti evita pericolul izbucnirii unui incendiu accidental.

Inca un sfat util pe care vi-l ofera specialistii este sa nu tineti niciodata materialele combustibile langa soba si nici sa nu lasati copii nesupravegheati langa acesta atunci cand functioneaza.

Prin procesul de curatare cos fum veti reusi sa evitati cu succes toate problemele care ar putea sa se iveasca in urma unei utilizari necorespunzatoare.

Specialistii de la Igiena Serv va stau la dispozitie cu serviciile de curatare cos fum la cele mai avantajoase preturi.

In afara de aceste serviciu veti putea sa descoperiti multe altele extrem de benefice pentru dvs astfel incat sa duceti o viata lipsita de griji.

Pentru a accesa aceste servicii nu trebuie decat sa accesati website-ul www.igienaserv.ro sau sa sunati la numarul de telefon:

0722 672 774

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.