Tanatopraxie imbalsamare profesionala ajuta in cele mai dificile momente

541

Nu exista durere mai mare decat aceea pricinuita de trecerea in nefiinta a cuiva drag! Stii bine ca inima i s-a oprit, ca ai fi dorit sa faci mai multe pentru el, dar ai crezut ca ai timp suficient si acum rememorezi tot ce a facut el pentru tine si regreti ca nu ai apucat sa ii multumesti cel putin si sa ii spui cat de mult a contat ajutorul sau.

Haideti sa ne amintim din timp, cata grija au avut parintii de noi, cum ne-au luat cu drag cu ei peste tot si cum ne-au dat tot ce au avut mai bun!

Un lucru trebuie sa iti fie clar in minte, oricat de mare ar fi durerea despartirii: solicita pentru cel drag cele mai bune servicii de tanatopraxie  imbalsamare profesionala!

In clipele din urma, imaginea lui trebuie sa fie perfecta in ochii si amintirea celor care l-au cunoscut, de aceea nu omite esentialul, mai ales ca aceste servicii sunt ultimele si postume!

Nu merge pe ideea ca el nu mai vede si nu mai aude, fiindca apartine unei familii pana in momentul in care dispare sub pamant, de aceea ai grija;

ca toaletarea lor sa fie perfecta. Trupul trebuie sa plece in marea calatorie perfect curat. Se spune ca va intra pe portile cerului si se intelege ca trebuie sa poarte haine bune si elegante si sa raspandeasca in jur un miros placut. Dincolo de faptele bune facute pe pamant, de stralucirea sufletului sau, aveti grija sa poarte haine bune si in ultima clipa. Nu puteti sa condamnati pe cineva drag, care a fost toata viata ingrijit sa plece cu unghiile netaiate, cu parul nearanjat si cu hainele care se gasesc la indemana!

sa ii asigurati tanatopraxie imbalsamare profesionala ca oamenii care il insotesc sa mearga cu drag in urma masinii funerare. In capela, spatiul este mic si nu are voie sa se simta vreun iz de cadavru, ci mirosul sacru al lumanarilor. Momentul este solemn, lumea a venit de drag, sa ii fie alaturi pe ultimul drum, asa ca nu merge sa incropesti o imbalsamare dupa sfaturile batranelor, fiindca risti foarte mult. Nimic nu conserva perfect asa cum o fac substantele de calitate, administrate de personalul cu studii de specialitate, asa ca pentru cei dragi, angajati cei mai buni specialisti sau firmele care au personal renumit pentru calitatea imbalsamarii!

Dar imbalsamarea nu este totul. Sunt multe de pus la punct ca mortii nostri dragi sa plece multumiti pe ultimul drum. Cei dragi au nevoie de transport decent cu masini autorizate, de aranjamente funerare si de pachetele cu alimente din belsug impartite in memoria lor.

Firmele de pompe funebre serioase si cu experienta iau asupra lor toate acestea si se achita exemplar de sarcina, fara sa perceapa tarife exagerate.

Apelati la firme de incredere care sa va puna la dispozitie personal priceput, empatic si responsabil, sa va puteti achita de datoriile morale pe care le aveti fata de cei care au trecut in nefiinta.

Si nu uitati, sa le spuneti celor pe care ii aveti alaturi cat de mult ii pretuiti inainte de a fi prea tarziu!

https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.