Caldura si relaxare in fiecare zi de iarna cu sobele pe lemne de la Seminee Expert

295

Chiar daca vara este inca prezenta, e totusi timpul sa alegi un sistem de încălzire pentru casa ta care sa iti încălzească fiecare zi de iarna, dupa cum spune proverbul ” Omul destept isi face vara sanie si iarna caruta”, trebuie sa ne alegem o metoda eficienta pentru a aduce confortul zilelor calduroase chiar si in cele mai friguroase zile de iarna. Daca din diferite motive nu poti alege un semineu sau o centrală termică, o soluție alternativă foarte eficientă este soba pe lemne care cu siguranta v-a face ca fiecare zi sa fie mai linistită.

Frânturi din istoria sobelor

Focul a fost descoperit acum multe secole, de atunci si pana acum, omul a facut tot posibilul sa profite de beneficiile pe care acesta le ofera. Egiptenii si mesopotamienii sunt cei care foloseau sobele pentru prima data in istorie, chiar daca la ei vremea era mai calda, in timpul sezonului rece foloseau soba pentru a se incalzi, desii nu aveau lemnul la dispozitie fiind foarte rar atunci, acestia ardeau orice tip de material combustibil. Soba lor era de fapt un cuptor format din doua pietre folosit atat pentru încălzire cat si pentru pregatirea mancarii.

La începutul mileniului al II- lea î Hr a fost descoperit hornul in Mesopotamia, dar omul l-a considerat inutil, foloaindu-se de o gaura in acoperisul casei chiar deasupra focului care servea drept cale de evacuare a fumului si a gazelor rezultate prin ardere. In anul 1975, Benjamin Thomson un fizician englez de origine americana a inceput sa fie preocupat de îmbunătățirea sobei, adăugându-i o portiune ingusta care servea la evacuarea fumului, iar prin cei doi pereti oblici pe care acesta i-a construit sobei a redus la jumatate consumul de combustibil folosit la ardere.

Sobe pe lemne pentru toate casele de la seminee-expert.ro

De atunci si pana in zilele noastre sobele au evoluat foarte mult, in ziua de azi, soba moderna păstrează elemente celei tradiționale dar si scopul pe care l-a avut dintotdeauna si anume acela de a incalzi încăperea in care este plasata si in unele cazuri de a servi ca si cuptor pentru prepatatele cele mai delicioase care ne aduc aminte tuturor de zilele copilăriei. Intra oricand pe www.seminee-expert.ro si alege un model din cele disponibile.

Sobele de pe site pot fi incadrate in diferite tipuri de design, potrivite atat pentru incaperile moderne cat si pentru o camera mai rustica. Vizioneaza specificatiile fiecarui model in descrierea produselor si alege soba pe care o consideri potrivita pentru casa ta.

Seminee Expert, aduce caldura in casele romanilor de peste un deceniu

De mai mult de 15ani, echipa Seminee Expert distribuie si monteaza sisteme de încălzire pentru sute de romani din intreaga tara, avand personal calificat in cele mai exigente centre de specializare din domeniul incalzirilor termice, compania se poate lauda cu un numar impresionant de peste 10.000 de sisteme de evacuare a fumului montate, peste 2500 de seminee montate si mii de comenzi onorate cu succes. Un reprezentant al companiei iti sta mereu la dispozitie pentru comanda ta, fie ca alegi sobe pe lemne sau seminee cu bio etanol, Seminee Expert iti v-a aduce caldura in casa ta cu produsele sale de calitate.

Date de contact

+4 0721 280 587

+4 0784 292 820

+4 0744 207 437

office@seminee-expert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.