Tot ce trebuie sa stii despre ventilatoarele industriale

522

ventilatoare industriale braco

Inca de acum 40 de ani, Braco-ventilatoare este in fruntea industriei de ventilatoare industriale, de la ventilatoarele de mici dimensiuni pana la ventilatoare mari si sinterizante. Braco-ventilatoare dispune de o larga gama de produse pe piata si expertiza lor in aplicatii este motivul pentru care sunt de incredere in intreaga tara. Braco-ventilatoare are cunostintele aprofundate si anii de experienta care va vor ajuta sa va usurati proiectele, oferind in acelasi timp un rezultat reusit. Braco-ventilatoare poate livra intregul pachet pentru a va satisface nevoile – asigurandu-va ca totul functioneaza ca un tot, atingand eficienta maxima si reducand greutatile si costurile.

Ventilatoarele companiei se perfectioneaza continuu cu tehnologie de varf, impreuna cu progresele inregistrate in solutiile digitale pe care le pot furniza pentru a le monitoriza si controla. Braco-ventilatoare va va oferi asistenta la stadiul de specificare, clarificare tehnica, reclame, inginerie, instalare si intretinere.

Ventilatoarele de acoperis sunt utilizate in toate tipurile de cladiri comerciale, institutionale si industriale, in aplicatii de la ventilatie de confort pana la procese de fabricatie. De fapt, ventilatoarele de pe acoperis pot contribui chiar la prelungirea duratei de viata a unei cladiri prin asigurarea unui flux adecvat de aer. Deci, cum stiti care ventilator de pe acoperis este cel potrivit pentru cladirea dvs.? Puteti incepe prin a raspunde la aceste 3 intrebari:

  1. In ce tip de cladire va fi instalat produsul (de exemplu, Automotive Shop, Spital, Scoala)?
  2. Ce functie ar trebui sa efectueze produsul (de ex. De evacuare generala, de control al condensului, de preparare a grasimilor, de recirculare a aerului, de alimentare cu aer)?
  3. Unde se instaleaza echipamentul de ventilatie (de exemplu, pe tavan, pe perete, indoor)?

Dupa ce ati raspuns la aceste intrebari, ar trebui sa va puteti restrange optiunile. Dar exista un factor suplimentar pe care ar trebui sa-l luati in considerare inainte de a lua decizia finala: eficienta energetica. Ventilatoarele eficiente din punct de vedere energetic ofera motoare cu turatie variabila care va ofera flexibilitatea de a intoarce viteza ventilatorului in zone cu ocupare redusa sau in sus daca ocupatia este mai mare. Acest lucru ajuta la reducerea consumului de energie si a costurilor.

Tipuri de ventilatoare

  1. Ventilatiile downblast — sunt proiectate pentru situatii care necesita o evacuare constanta sau o alimentare cu aer sub presiune statica mica sau mare. Aceste ventilatoare sunt utilizate pentru a evacua aerul curat in general. Aplicatii: Cladiri de birouri, restaurante, scoli, instalatii de productie si depozit.
  2. Ventilatoarele care scot aerul din incinta — de acoperis din vant sunt proiectate pentru a directiona aerul contaminat direct de pe acoperis sau de pe suprafata peretelui. Cele mai multe dimensiuni sunt listate UL-762 pentru aplicatii comerciale in bucatarie. Aplicatii: spitale, cladiri de birouri, restaurante, scoli, unitati de productie si un depozit.
  3. Ventilatare tip hota — ajuta la purificarea aerului de la poluare si caldura excesiva. Ventilatoarele de evacuare trebuie instalate cat mai aproape posibil de tavan pentru a prinde aerul care se ridica. De asemenea, ventilatoarele de evacuare ajuta la eliminarea umiditatii si a umezelii excesive, contribuind la eliminarea mucegaiului si la reducerea mirosurilor. Aplicatii: spitale, facilitati de productie si depozit.
  4. Ventilatoarele de evacuare a fumului de urgenta — sunt proiectate sa elimine fumul si caldura din cladiri in caz de incendiu. Instalarea acestor tipuri de ventilatoare contribuie la cresterea sigurantei ocupantilor si poate permite personalului de salvare sa intre in siguranta in cladiri care ard. Aplicatii: Cladiri de birouri, facilitati de productie si Depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.