Shop Einstal are solutia in cazul in care aveti probleme cu presiunea apei

153
Publicitate

 

In fiecare casa sau orice alt spatiu de locuit, apa este necesara si indispensabila. Nu doar cea pentru hidratare, potabila, dar si pentru diferite treburi gospodaresti, igiena corporala si pentru a gati. Totusi, exista situatii in care persoanele care sunt conectate la reteaua de apa publica au probleme cu presiunea apei din cauza diferitelor defectiuni.

Publicitate

 

Pentru a scapa de aceste probleme si pentru a evita defectiunea masinii de spalat sau ale altor electrocasnice care necesita alimentarea cu apa pentru a functiona, magazinul online Shop Einstal are produsele necesare, in categoria de pompe si hidrofoare.

 

Cum puteti creste presiunea apei

 

Pentru fiecare problema exista si o solutie. In acest caz, solutia se afla la Shop Einstal si o puteti comanda oricand. Pompele pentru ridicarea presiunii apei va pot ajuta sa obtineti presiunea dorita a apei pentru orice aveti de facut. Acestea sunt disponibile in trei variante diferite, in functie de putere, capacitate si necesitatea pentru fiecare. Preturile sunt putin diferite pentru fiecare model in parte. Cu cat puterea creste, la fel o face si pretul.

 

La Shop Einstal gasiti o varietate de pompe, pentru anumite instalatii sau necesitati. Pompele de apa Spid’o Spring au toate aceleasi caracteristici, cu o diferenta la capacitate si putere. Acestea redau un zgomot redus in timpul functionarii.

 

Modelul 1300 este alcatuit din plastic anticoroziv pentru corp si suport, fapt ce reduce zgomotul pe care il face. Are o capacitate foarte mare de pompare si poate fi modificata in functie de cantitatea de apa pe care o distribuie. Poate distribui apa pentru trei aspersoare pe furtun pana la 70 de metri sau chiar patru aspersoare, dar pentru un furtun mai scurt.

 

De ce sa alegi o pompa mai puternica?

 

Pompele pentru cresterea presiunii apei nu sunt foarte greu de montat. Daca sunt urmate instructiunile, tot procesul ar trebui sa fie unul facil. Aceasta pompa poate aduce schimbari pozitive majore asupra activitatilor din fiecare zi. Chiar si un dus este dificil de realizat daca nu este presiune, pentru ca spuma din par, spre exemplu, este dificil de clatit.

 

Din aceste motive, atunci cand alegeti o pompa pentru ridicarea presiunii apei, ati putea alege o varianta mai puternica. Nu puteti sti niciodata necesitatile care cresc din acest punct de vedere si mai bine faceti de la inceput alegerea corecta. Este mai usor decat sa schimbati mai apoi pompa. Aceste pompe nu ocupa mult spatiu, dar aduc o schimbare majora.

 

Puteti comanda de pe site si pentru orice nelamurire puteti suna la unul din numerele 0766.261.389, 0766.261.392 sau 0786.124.777.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.