O soluție digitală de payroll, esențială pentru calculul rapid al salariilor

220
Publicitate

Eficientizarea operațiunilor de HR și payroll este o prioritate pentru business-urile din toate domeniile de activitate. Pentru a calcula rapid salariile angajaților, un soft pontaj este un instrument digital important pentru departamentul de resurse umane. Introducerea datelor de prezență ale angajaților într-o aplicație de payroll este esențială pentru gestionarea optimă a operațiunilor de salarizare. Astfel se minimizează erorile umane care pot apărea în cazul sarcinilor realizate manual, dar și a unui volum mare de muncă. Cu o soluție digitală, securitatea datelor este sporită, fiind un element important mai ales în cazul informațiilor despre salarii.

Sistem complex pentru operațiunile de salarizare

Publicitate

O aplicație payroll, utilizată alături de un soft pontaj, reprezintă o metodă eficientă de a calcula salariile angajaților. Prin implementarea unor astfel de soluții, specialiștii HR au la dispoziție o alternativă rapidă la metodele clasice de a gestiona salarizarea. Vizualizarea datelor de prezență ale angajaților în sistem centralizat este necesară pentru a le calcula salariile fără griji și în siguranță. 

În acest sens, un soft pontaj poate colecta cu ușurință orele lucrate de salariați, chiar dacă își desfășoară activitatea din mai multe locații. Prin urmare, nu mai este nevoie de introducerea manuală a datelor de prezență, fiind un beneficiu major al programului. Astfel se minimizează erorile care pot produce anumite întârzieri, se reduc cheltuielile și este salvat timp prețios pentru departamentul de resurse umane.

Beneficii importante aduse de o soluție payroll

Gestionarea manuală a salarizării dintr-o organizație este riscantă, existând șanse mari ca informații despre veniturile angajaților să fie râspândite unde nu ar trebui să ajungă. Astfel de provocări pot fi depășite prin utilizarea unui software payroll securizat, împreună cu un soft pontaj. O aplicație de salarizare este actualizată cu modificările legislative, aspect care permite utilizatorilor să efectueze în siguranță operațiunile de payroll. Totodată, digitalizarea calcului de salarii va face ca angajații să-și primească la timp remunerația lunară.

Soft pontaj pentru vizualizarea orelor muncite de angajați

Soluțiile software de HR și salarizare sunt tot mai căutate de către managerii companiilor, pentru a avea un flux optimizat de lucru. Spre exemplu, una dintre sarcinile complexe ce poate fi simplificată prin digitalizare este colectarea datelor de prezență ale angajaților, prin utilizarea unui soft pontaj. Programul înlocuiește cu succes metodele clasice de a aduna pontajul, într-un program Excel sau pe hârtie, care consumă foarte mult timp pentru specialiștii HR. 

Colectarea pontajului cu ușurință

Un soft pontaj oferă opțiuni multiple de a prelua informațiilor despre prezența angajaților, care vor fi folosite ulterior într-o aplicație de payroll, pentru calculul precis al salariilor. Angajații se pot ponta cu ajutorul unei cartele electronice la sediul companiei sau în diferite puncte de lucru, iar dacă munca se desfășoară în sistem remote, ei pot introduce datele de prezență într-o pagină special creată în acest. 

Totodată, există opțiunea ca un specialist HR să precompleteze datele într-un soft pontaj, iar ulterior să opereze modificările necesare, dacă este nevoie. Spre exemplu, în cazul în care au apărut pe parcurs zile de concediu de odihnă, de concediu medical, absențe sau diverse situații.

Suport profesional la utilizarea unei aplicații de payroll

La fel ca un soft pontaj, o soluție digitală de payroll vine cu avantajul de a beneficia de asistență specializată, iar astfel dificultățile care pot apărea la utilizarea softului sunt soluționate cu ușurință. Când o procedură este îngreunată de anumite neclarități sau erori neprevăzute, poți apela la furnizorul aplicației pentru a te ajuta la rezolvarea problemelor.

Tehnologie intuitivă pentru calculul de salarii

Un software payroll este o investiție care simplifică activitatea profesioniștilor de HR pe termen lung, și crește satisfacția și moralul angajaților. Procesele administrative sunt simplificate iar oamenii își pot eficientiza timpul de lucru. Mai mult, posibilitatea a integra aplicația de salarizare cu softuri de management de personal oferă un control complex al operațiunilor administrative dintr-o organizație.

Alege soluția de payroll de la UCMS by AROBS 

Ai nevoie de o aplicație de payroll complexă, care să poată fi integrată cu un soft pontaj? Alege soluția software dezvoltată de UCMS by AROBS, dp-Payroll, care eficientizează calculul de salarii și alte proceduri de salarizare. Aplicația are incluse 19 module distincte și este concepută pentru a fi utilizată într-un mod intuitiv. Totodată, beneficiază de actualizări permanente în ceea ce privește modificările legislative, pentru ca operațiunile să fie realizate fără griji. Pentru detalii suplimentare, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin mail la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0738 822 537.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.