Pachetele funerare – avantajele și importanța alegerii unui astfel de serviciu

450
Publicitate

Din cele mai vechi timpuri, obiceiurile funerare și-au modificat demersul, în funcție de zone geografice și religioase. Fiecare cultură își valorifică practicanții în moduri diferite. Spre exemplu, nordicii, din legendele vikinge își conduceau răposații pe ultimul drum, lăsând sicriile fastuase libere pe mare. Locul de veci al egiptenilor erau piramidele de diferite dimensiuni, în funcție rangul celor trecuți în neființă.

În religia autohtonă, creștinismul își spune cuvantul, iar obiceiul principal este durata privegherii și organizarea etapelor tradiționale. Cele 3 zile, în care cunoscuții își iau rămas bun de la persoana trecută în neființă ce a adus o pagină în memoria îndoliaților necesită o gestionare și un stil de amenajare specială.

Publicitate

Fiind sub povara durerii provocată de pierderea unei persoane dragi, de cele mai multe ori este dificilă gestionarea situațiilor ce se impun în cadrul unui astfel de eveniment neplăcut. Firmele de pompe funebre au cunoscut o evoluție pe piața de profil, prin oferirea pachetelor funerare încadrate pentru o gama variată de venituri.

Pentru îndoliați, un punct de reper este Adysim, firmă recunoscută pentru disponibilitatea la orice oră, iar  site-ul servicii-funerare-nonstop.ro  a fost înființat din dorința de a fi cât mai accesibil publicului îndurerat.

Ce avantaje recomandă alegerea unei firme de pompe funebre?

În general, o astfel de firmă dispune de pachete funerare concepute în ideea diminuării sarcinilor impuse de organizarea unei înmormântări. Persoanele îndurerate care doresc să apeleze la asemenea servicii se pot baza pe sprijinul celor de la Adysim pe tot parcursul perioadei de priveghere.

  • Transportul

În funcție de pachetul ales se poate opta și pentru ridicarea din spital a defunctului sau transportarea acestuia din localități îndepărtate. Serviciul de transport al firmei menționate pune la dispoziție limuzine special dotate pentru un asemenea eveniment. Pentru transportul cortegiului funerar sunt disponibile autovehicole de tipul dubițelor.

  • Cosmetizarea

Dacă se dorește profesionalism pe toate planurile, îmbălsămarea și cosmetizarea răpostului sunt activități esențiale. Astfel, apropiații își pot lua rămas bun și să le rămână o amintire vie a celui care a trecut la cele veșnice. O muncă în plus de meticulozitate este necesară în situațiile unei morți violente de tipul accidentelor rutiere sau de alt tip.

  • Amenajarea sălii

Este recomandată organizarea unui astfel de eveniment, în cadrul unui spațiu special, în ciuda tradiției de a avea loc la casa personală. În primul rând se reduce stresul cu privire la curățenie și a numărului de locuri disponibile.

Este cunoscut aspectul că ține de bun simț ca participanții să nu fie invitați, aflarea despre tragicul eveniment constă în efectuarea unui anunț general. În această situație nu se știe numărul persoanelor ce doresc să își ia rămas bun. De aceea, o firmă de profil se poate ocupa de acest aspect, prin amenajarea sălii, fiind  un punct de sprijin la orice oră.

  • Prețurile

O privire de ansamblu, aduce în vedere prețuri accesibile în raport cu serviciile oferite. Mai mult decât atât, în catalogul celor de la Adysim se regăsesc pachete funerare diverse. De la pachete accesibile pentru categoria veniturilor de tipul pensiei, până la pachete de lux, acestea includ diverse servicii.

Calitatea materialului din care este confecționat sicriul și accesoriile aferente sunt proporționale de asemenea cu prețul.

Importanța unei organizări funerare profesioniste

În momentul în care survine decesul unei persoane dragi, sentimentele și emoțiile sunt copleșitoare într-un mod inevitabil. Faptul că fiecare reacționează la durere psihică diferit a condus treptat la planificarea detaliilor ce sunt constrânse într-un plan funerar. Astfel, la Adysim, acestea constau în următoarele aspecte:

  • Procurarea și întocmirea documentelor legale
  • Respectarea tradițiilor și obiceiurilor creștine în momentul în care acestea sunt solicitate
  • Pregătirea și organizarea demersului funerar
  • Acționarea prompta în urma producerii decesului, serviciile fiind disponibile nonstop.

Totuși orice plan funerar este flexibil și simplu alcătuit, astfel încât se pot aduce modificări ce sunt adaptate în orice situație neprevăzută.

În plus, o firmă specialzată ce se respectă oferă și servicii de organizare a parastaselor sau cum mai sunt numite în popor paharul durerii și mâncarea oferită de pomană celor săraci sau celor care formează cortegiul funerar.

Importanța unui plan funerar este subliniată liniar în cele de mai sus, dar ofertele pachetelor și serviciilor se regăsesc detaliate pe pagina principală a site-ului pe https://www.servicii-funerare-nonstop.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.