Stiai aceste 5 lucruri despre saltele?

270

Saltelele nu nasc pasiuni, însă pot duce la o relaxare totală, dacă dedicați suficient timp de documentare înainte de a le achiziționa. Dacă ați dat peste acest articol în timp ce analizați câteva oferte de saltele, iată câteva lucruri mai puțin știute despre acestea:

Cele mai cumpărate nu sunt și cele mai confortabile

Saltelele nu au ajuns încă la nivelul de a fi considerate o investiție. Așa că cele mai ieftine dintre ele reprezintă 80% din numărul total de modele vândute. Ne referim la modele de saltele cu plasă de arcuri, cele care primesc și cele mai multe reclamații. Pe bună dreptate, zicem noi, având în vedere că saltelele cu memorie încep să fie apreciate de cât mai mulți oameni.

Pentru că țin loc de seif…

Nu, hoții nu vor să îți fure salteaua. Însă au auzit și ei de vorba „a ține banii la saltea”. Așa că e o idee foarte bună să te folosești de un seif, dacă vrei să ții lucruri de valoare în casă. Lasă saltelele să facă lucrul pe care îl știu mai bine: să te relaxeze.

Există un motiv pentru care “puricii trebuiau să te sărute”

Este o urare ce indică afecțiunea, însă nu neapărat din partea oamenilor. Asta pentru că în saltele putem găsi mici insecte. Nu neapărat purici, dar ceva care să te facă să schimbi salteaua mai des. Binențeles că probabilitatea scade pe măsură ce menții un mediu curat.

Sunt în cartea recordurilor

Cineva s-a gândit că piesele de domino sunt prea mici, așa că a trecut la ceva mult mai palpitant: saltele. Așa că avem un record mondial, certificat de Cartea Recordurilor, ce datează din 2012. Atunci, 1001 saltele au fost doborâte, alături de oamenii din Shanghai. Pentru că nimeni nu mai trebuie să spună că o saltea este plictisitoare!

Te ajută să fii mai disciplinat

Se spune că primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineața este… să îți faci patul. Este un semn al disciplinei și al dorinței de a ține lucrurile în ordine. Cu toate astea, specialiștii de la Kingston University afirmă că un pat dezordonat poate duce la îmbunătățirea sănătății.

Pe timpul nopții transpirăm, așa că aranjarea patului imediat după ce ne trezim poate duce la captarea umidității. De unde înțelegem că este mai bine să lăsăm patul să „respire” preț de câteva minute. Aerisirea camerei în fiecare dimineață poate fi de mare ajutor.

Acestea sunt 5 lucruri mai puțin știude despre saltele. Pe care dintre ele le cunoșteai? Ce alte lucruri inedite cunoști?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.