Succesul în producția industrială pornește de la bucșe și alte piese mici

177
Publicitate

Puterea firmei tale stă în bucșe!

Activezi în domeniul industrial și operezi diverse utilaje? Te preocupă mentenanța acestor utilaje și drept consecință bunul mers al afacerii? Află că piesele de articulație din cadrul acestora se bazează enorm pe mici componente care sunt considerate consumabile, întrucât trebuie înlocuite periodic. 

Publicitate

Află din rândurile următoare o serie de detalii despre aceste componente și despre cum pot ele să îți influențeze în bine activitatea industrială.

Accesorii pentru transmiterea puterii

Ca să îți faci o idee de ansamblu, sunt mai multe tipuri de accesorii destinate transmiterii puterii în cadrul unui utilaj industrial. Menționăm curelele, roțile de curea, lanțurile, cuplajele, butucii dar și aceste bucșe despre care se discută atât de mult și care au intrat în vocabularul nostru, al tuturor.

Acestea sunt elementele destinate transmiterii puterii într-un braț al utilajului sau între diferite părți ale acestuia. Forma și structura lor diferă în funcție de locurile în care sunt amplasate, astfel că pentru aplicațiile industriale ele pot fi în mare măsură conice și biconice.

În funcție de producător și de multe ori și de distribuitor (care are contract cu producători mai buni sau mai puțin buni), mentenanța utilajelor din industrie se realizează mai bine sau mai slab. Dacă se realizează bine, comandând produsele de la un distribuitor de rulmenți și piese și echipamente și absolut tot ce ai avea nevoie, atunci durata de viață a utilajelor și eficiența acestora cresc fără să se înregistreze vreo creștere de cost al mentenanței.

Bucșa mică răstoarnă problema mare

O bucșă industrială de calitate are o durată de viață mai mare și nu cauzează probleme, iar aceste lucruri se traduc punctual prin îmbunătățirea gradului de fiabilitate a utilajului, iar în ansamblu creșterea eficacității în activitatea de producție industrială.

Este suficient doar să te preocupe aceste detalii, fiindcă succesul constă în detalii. Ai posibilitatea să îți faci compania mai puternică fără să crești neapărat cheltuielile – fiindcă o bucșă sau un rulment achiziționat/ă la cel mai mic preț găsit este de calitate mai slabă și se înlocuiește mai repede, pe când atunci când primează calitatea produsului pe care îl comanzi, această calitate te va răsplăti cu o durată mai mare de exploatare.

Indiferent dacă este vorba despre bucle ori despre rulmenți sau alte produse de acest tip, dacă alegi calitatea, alegi să stai deoparte de surprize neplăcute și de defecțiuni ale utilajelor atunci când ți-e mai mare dragul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.