Tips-uri pentru alegerea trambulinei perfecte

523
Publicitate

Ne plac trambulinele, dar stim, de asemenea, ca achizitionarea trambulinei perfecte este un proces dificil. Exista cateva caracteristici de care probabil nu v-ati dat seama ca aveti nevoie atunci cand cumparati o trambulina pentru copiii dumneavoastra sau daca detineti o afacere in domeniul locuri de joaca exterior.

Publicitate

 

LIMITA DE GREUTATE

Limita de greutate a trambulinei conteaza. Unele trambuline sunt evaluate pentru un singur utilizator sau pentru copii, în timp ce altele sunt capabile sa sustina cateva sute de kilograme de greutate.

Daca exista mai multi baieti adolescenti care vor folosi trambulina, trebuie sa va asigurati ca limita de greutate a producatorului corespunde nevoilor dumneavoastra. Fiecare producator va avea o limita maxima de greutate enumerata pentru modelele lor de trambulina.

 

LUATI IN CONSIDERARE VARSTA COPIIILOR

Utilizatorii mai mici, cu varste cuprinse între 0 și 5 ani, vor avea o stabilitate mai mica decat utilizatorii varstnici. Achizitionarea unei trambuline destinata unui copil este o alegere buna. Manivelele sunt prezente pe unele dintre aceste modele. Acestea vor permite sarituri minime și stabilitate maxima.

 

ASIGURATI-VA CA BENEFICIATI DE UN SPATIU MARE

Cantitatea de spatiu pe care o trambulina o ocupa este în mod normal subestimata. Asigurati-va ca aveti suficient spatiu în curtea dumneavoastra pentru o trambulina exterior și masurati spatiul pentru a va asigura ca aveti suficient spatiu liber. De asemenea, doriti sa va asigurati ca plasati o trambulina pe o suprafata mai moale, cum ar fi iarba. Nu puneti niciodata trambulina pe o suprafata tare, cum ar fi betonul, din cauza riscului ridicat de ranire în cazul în care o persoana intra in contact cu suprafata tare.

 

INFORMATII DESPRE PRODUCATOR

Nu exista nici o scuza pentru a nu cerceta producatorii atunci cand cumparati o trambulina. Aveti p multimer de posibilitati de a afla recenzii de la alti utilizatori. O modalitate foarte buna de a cerceta un producator sau un anumit tip de trambulina este de a citi recenzii despre acestia.

 

ZONA SUPRAFATA

Cantitatea de suprafata oferita este foarte importanta atunci cand exista mai multi utilizatori. Veti gasi trambuline într-o varietate de dimensiuni. Exista, de asemenea, modele ovale care vor oferi mai mult spatiu, dar doriti sa va asigurati ca capacitatea de greutate va corespunde nevoilor dumneavoastra.

 

GARANTII

Garantiile conteaza atunci cand cumperi o trambulina. Exista mai multe parti la o trambulina, iar ele se pot deteriora în timp. Trebuie sa va asigurati ca exista o garantie pentru a va proteja investitia.

 

DISPONIBILITATE IN CAZ DE UZURA

trambulina exterior waterboyzDisponibilitatea pieselor de schimb este o necesitate daca aveti de gand sa detineti o trambulina cat mai  mult timp. Arcurile se pot sparge, covorașurile se pot murdari, iar umplutura poate începe sa se deterioreze. Disponibilitatea pieselor de schimb va va permite sa achizitionati piese de schimb intr-un timp cat mai scump pentru a va repara trambulina. Daca cumparati o trambulina pentru un copil mai mic care o va folosi doar unul sau doi ani atunci acest lucru nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.

 

PROTECTIE UV

Sfatul final în ghidul nostru de cumparare este de a cumpara o trambulina care are un strat de protectie cu protectie UV. În timp ce o trambulina interioara poate sa nu aiba nevoie de aceasta protectie, o trambulina în aer liber va avea cu siguranta nevoie de protectie UV. Protectia UV este solutia perfecta, deoarece aceasta va va proteja investitia și va va permite sa va tineti trambulina afara la soare ocazional. Va recomandam întotdeauna acoperirea trambulinei atunci cand nu este utilizata, dar daca uitati sa o faceti, nu doriti sa pierdeti durabilitatea sa în acest proces.

 

CONCLUZIE

Aceste sfaturi va vor ajuta sa cumparati o trambulina ideala pentru familia dumneavoastra. Retineti ca exista trambuline Waterboyz din toate gamele de preturi. Modelele mai scumpe ofera de obicei o protectie mai buna și vor dura mult mai mult timp înainte de a necesita sa fie înlocuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.