Surse de energie alternativa propuse de Bricolaj Market – sisteme de panouri solare

365

In conditiile actuale, cu facturi ce au costuri ridicate, cu un mediu poluat de tot felul de sisteme, am devenit constienti  de nevoia de alternative. Panourile solare sunt de ceva vreme sisteme recomandate, datorita beneficiilor la utilizare. Din gama de panouri termice folosite pentru incalzirea apei menajere magazinul online Bricolaj Market vine cu propuneri.

Panourile plane de la Bricolaj Market

Bricolaj Market dispune de panouri vidate sau plane, ce se impart la randul lor in diverse optiuni – cele cu tuburi vidate pot fi presurizate sau nepresurizate. O alegere corecta tine de intelegerea modului de utilizare, precum si de raportarea la nivel de consum.

In mod practic, oferta acestui magazin online cuprinde sisteme cu boiler inclus. Spre exemplu un panou solar cu 10 tuburi vidate, cu rezervor de 100 de litri este suficient pentru a asigura necesarul apei calde menajere raportata la doua persoane.

La formula actuala, principiul de functionare al unor panouri de genul este in masura sa ofere randament ridicat cu minima de pierdere de caldura. Pe durata sezonului cand au maxim de randament, martie-noiembrie, aceste panouri pot asigura incalzirea apei, reducand costurile facturilor.

In cazul panourilor plane exista si un aspect mai minimalist, estetic. Se monteaza pe acoperis de asemenea, cu rezistenta mare la intemperii. Prezinta costuri mai mici in ceea ce priveste achizitia, cel putin in comparatie cu panourile cu tuburi vidate.

In general, indiferent de alegerea facuta in ceea ce priveste panourile de acest gen, este oferita garantia de pana la 2 ani. Bricolaj Market comercializeaza astfel de sisteme de la Ferroli, Gobe, Sontec si poate pune la dispozitie tot sprijinul tehnic si nu  numai, pentru ca achizitiile celor interesati sa corespunda cu nevoia.

Avantajele achizitiilor de la Bricolaj Market

Panourile solare din inox regasite in catalogul de oferte de la Bricolaj Market sunt in sine sisteme de calitate si avantajoase. Pana sa va bucurati de randamentul acestora, alegerea facuta conteaza in masura in care trebuie sa corespunda cu nevoia de cantitate de apa. Bricolaj Market isi arata completa disponibilitate de a deservi clientilor sai informatii complete, cu asistenta tehnica complexa.

De asemenea, preturile comercializate sunt competitive. Plata se poate realiza in rate si in plus, achizitia facuta vine la pachet cu transportul asigurat, gratuit si cu verificare la primire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.