Top motocultoare pentru gradina ta

259

Un motocultor te va ajuta să pregătești solul din grădina ta sau din mica fermă pe care o deții, ceea ce îți va face mult mai ușoară cultivarea și sădirea pentru a obține o grădină plină de viață și colorată.

Un motocultor folosește lame de metal pentru a săpa în pământ. Unele au opțiunea de a orienta lamele înainte sau înapoi. Mărimea terenului pe care vrei să îl lucrezi va determina ce fel de motocultor ai nevoie.

Un motocultor este bun pentru săparea solului într-o zonă unde a existat plantare, pentru prășirea solului în timpul perioadei de vegetație și pentru amestecarea compostului în sol. Un motocultor te poate ajuta și la întreținerea generală a grădinii, cum ar fi plivitul, pregătirea solului și compostarea în grădini mici și mijlocii. El funcționează însă cel mai bine în zonele mari de plantare.

Îți vom recomanda mai jos o serie de motocultoare apreciate de utilizatori.

Pachet Motocultor Profesional Ruris DAC 7000K – eMAG

Motocultor DAC cu cutie de viteze în două trepte înainte și una înapoi. Ruris pune la dispoziția clienților o motosapă puternică și eficientă pentru mărunțirea solului din solarii sau grădini. În mai puțin de 30 minute o suprafață de 500 mp este gata de însămânțat sau pregătită pentru plantat. Pentru zonele înguste la capătul de rând din solarii, grădini, motosapa se poate întoarce prin acționarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. Astfel, motosapa DAC face față în orice condiții de exploatare.

Suplimentar, motosapa DAC 7000K are un cuplu de transmisie cu 25% mai mare față de utilaje în gama de putere cuprinsă între 5,5 cp și 7 cp. Astfel, utilizatorul beneficiază de motosapă cu un cuplu mărit, la un consum constant de 1 litri benzina/oră.

„Dupa 8 ore de utilizare, îmi lasă impresia că este un motocultor de calitate. Are greutate destul de mare ca să poata săpa și terenuri nedesțelenite. Fiabilitatea rămâne de văzut după ceva ani de folosire”, scrie un utilizator.

Pachet motocultor Profesional 7100 CF 7 CP

Echipat cu un motor extrem de puternic de 7 CP pe benzină, cu motocultorul MS 7100 CF poți să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care le întreprinzi. Este unul din cele mai puternice motoare existente din clasa sa, cu o asemenea motorizare vei finaliza sarcinile în timp record.

Transformă motocultorul într-un utilaj universal prin existența prizei de putere la care poți atașa diverse accesorii ca: remorcă, cositoare, pompe de apă, pompe de presiune și multe alte accesorii ce necesită cuplarea la priza de putere.

Este foarte ușor și plăcut să lucrezi cu acest motocultor. Manetele sunt durabile, fiind metalice, iar mânerele sunt comfortabile la utilizare pe termen lung, sunt din cauciuc moale și reduc nivelul vibrațiilor resimțite.

Motocultorul MS 7100 CF se bucură de o transmisie profesională cu pinioane și ambreiaj cu discuri în baie de ulei. Acest ansamblu mecanic este montat într-o carcasă solidă din fontă, toate acestea asigură o fiabilitate foarte mare, cu costuri de întreținere minime.

„Foarte bun pentru munca câmpului. la vie, la arat etc.”, spune un cumpărător.

„Raportul calitate preț este excelent…. Motocultor fiabil excelent la scos la cartofi, excelent la frezat, bun la prășit porumbul, excelent la făcut rândurile pentru pus cartofi… Iar dacă aveți puțină imaginație vă puteți ajuta de el și la dat zăpadă….. Ca minusuri este plugul care este mic nu întoarnă brazda suficient și nu intră suficient în pământ din cauză că motocultorul este ușor…. Cu cauciucurile faci pana în primii 200 de metri dacă nu le umfli suficient de tare…. La fiecare utilizare trebuie verificată presiunea din roți altfel se învârte cauciucul pe jantă și taie valva”, scrie alt cumpărător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.