Unde găsești oferte bune de pariere la EURO 2020

2

EURO 2020 este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din această vară, iar fanii fotbalului vor urmări cu sufletul la gură meciurile programate între 11 iunie și 11 iulie. Iar interesul pentru acest eveniment face ca și numărul pariurilor efectuate să fie în creștere în perioada următoare.

Iar dacă te întrebi unde găsești oferte bune de pariere la EURO 2020, răspunsul este NetBet. Primul operator licențiat de ONJN în România după schimbarea legislației a pregătit deja cote antepost și pentru meciurile din grupe, cu o mulțime de opțiuni de pariere. De asemenea, toate meciurile vor fi disponibile și live, astfel că acțiunea va putea fi trăită la o intensitate și mai mare de fanii fotbalului.

Unul dintre cele mai întâlnite pariuri este cel pe viitoarea campioană. Fanii fotbalului se întrec în pronosticuri, iar la NetBet au deja posibilitatea să parieze pe echipa care va ridica trofeul pe stadionul Wembley, pe 11 iulie.

Franța și Anglia sunt considerate favorite în acest moment, ambele având cota 6.00 în secțiunea NetBet pariuri sportive online. Acestea sunt urmate de Belgia (cota 6.50), Germania (cota 8.00), Spania (cota 8.50), Portugalia (cota 9.50), Olanda (cota 12.00) și Italia (cota 12.00).

NetBet oferă multe alte opțiuni de pariuri

NetBet le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a paria pe echipele care ajung în finală. Franța, Belgia și Anglia au toate cota 3.75, fiind urmate de Germania (cota 4.35), Spania (cota 4.50), Portugalia (cota 5.00), Italia (cota 5.50) și Olanda (cota 6.00).

De asemenea, clienții NetBet pot paria și pe câștigătoarele grupelor. Italia are așadar cota 1.60 să se impună în grupa din care mai fac parte Turcia (cota 5.50 să câștige grupa), Elveția (cota 5.50) și Țara Galilor (cota 7.50).

În cea mai echilibrată grupă de la EURO 2020, F, Germania e favorită să termine pe primul loc (cota 2.30), urmată de Franța (cota 2.40), Portugalia (cota 4.20) și Ungaria (cota 34.00).

Foarte interesante sunt și pariurile pe calificarea din faza grupelor, având în vedere că au și șanse bune de reușită. Spre exemplu, Belgia, una dintre favoritele la câștigarea trofeului, are cota 1.05 să avanseze dintr-o grupă facilă din care mai fac parte Danemarca, Rusia și Finlanda. Conform regulamentului de desfășurare al EURO 2020, în optimile de finală se califică primele 2 clasate din fiecare grupă și cele mai bune patru ocupante ale locurilor 3.

Și lupta pentru titlul de golgheter se anunță a fi electrizantă și stârnește diverse discuții. Favorit este atacantul britanic Harry Kane, de la Tottenham,  care are cota 7.00. El îi devansează pe Romelu Lukaku (cota 8.50), Kylian Mbappe (cota 9.00), Cristiano Ronaldo (cota 10.00), Memphis Depay (cota 17.00), Timo Werner (cota 19.00), Antoine Griezmann (cota 19.00) și Raheem Sterling (cota 19.00). Golgheterul de la EURO 2016 a fost Antoine Griezmann, cu 6 reușite.

Cum arată grupele de la EURO 2020:

Grupa A: Turcia, Italia, Țara Galilor, Elveția

Grupa B: Danemarca, Finlanda, Belgia, Rusia

Grupa C: Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord

Grupa D: Anglia, Croația, Scoția, Cehia

Grupa E: Spania, Suedia, Polonia, Slovacia

Grupa F: Ungaria, Portugalia, Franța, Germania

EURO 2020 se va disputa între 11 iunie și 11 iulie în 11 orașe din 11 țări diferite. Acestea sunt București (trei meciuri din grupa C și o optime de finală), Sevilla, Roma, Baku, Budapesta, Munchen, Londra, Amsterdam, Glasgow, Copenhaga și Sankt Petersburg.

Semifinalele și finala vor avea loc pe stadionul Wembley din Londra.

Câștigătoarea de la EURO 2016 este Portugalia, care a învins Franța în finala de la Paris cu 1-0. A fost primul titlu continental din istoria Portugaliei, după ce la ediția din 2004 a fost învinsă de Grecia în finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.