Ce trebuie să știți despre acest laptop, înainte de a-l cumpăra

77

Lenovo IdeaPad 7i Slim Pro este un ultraportabil zvelt care dispune de un afișaj luminos și colorat, o autonomie a bateriei care vă poate rezista mai mult decât o zi obișnuită de lucru, o grafică destul de rezonabilă pentru jocuri ocazionale și o performanță decentă. Singurele defecte pe care le-am putut găsi au fost lipsa porturilor, o cameră web slabă și o calitate proastă a difuzoarelor.

Cu toate acestea, Lenovo IdeaPad 7i Slim Pro este un laptop excelent pentru prețul său. Are un finisaj din aluminiu neted și lucios într-un șasiu de culoare gri. În colțul superior, veți găsi un mic logo Lenovo învelit într-un dreptunghi cromat.

Deschizând laptopul, faceți cunoștință cu un frumos ecran tactil. Marginile de pe toate laturile sunt subțiri, cu o mică înălțime în plus în partea de sus pentru a face loc camerei web, dar și pentru a permite un acces mai ușor la deschiderea laptopului. Destul de ingenios.

Culoarea gri continuă și pe punte și pe taste, care au un design asemănător cu o cupolă. Deși tastele au și ele culoarea gri, lumina de fundal luminoasă face ca navigarea să fie ușoară. Touchpad-ul oferă un finisaj neted, ca de sticlă, și se simte ușor și confortabil de utilizat.

Lenovo IdeaPad 7i are dimensiuni destul de asemănătoare cu un Lenovo Yoga 14s, însă IdeaPad 7i nu are aproape niciunul, iar acest lucru nu este foarte util. Pe partea stângă a laptopului veți găsi două porturi Thunderbolt4/USB4 Type-C, dintre care unul poate fi folosit pentru încărcare.

În partea dreaptă, sub butonul de pornire, se află un port USB-A 3.2 Gen 1 mereu activ (ceea ce înseamnă că poate încărca dispozitivele chiar și atunci când laptopul este închis), precum și o mufă pentru căști. Asta este tot ce primiți, așa că, dacă vreți să scoateți fotografii de pe un card SD sau să folosiți un ecran secundar prin HDMI, va trebui să investiți în adaptoare și accesorii.

Ecranul tactil de 2.880 x 1.800 pixeli al lui Lenovo IdeaPad 7i face ca culorile să fie frumoase și vii. Este de înaltă rezoluție, spre deosebire de camera web. Colorimetrul a determinat că Lenovo IdeaPad 7i produce 123,4% din gama de culori sRGB. Rețineți că 100% este considerat cel mai precis, în timp ce cifrele mai mari înseamnă de obicei că culorile arată mai vibrante, ceea ce explică de ce ecranul IdeaPad 7i Slim Pro arată atât de viu.

Luminozitatea produsă de IdeaPad 7i a fost, de asemenea, foarte impresionantă, testele relevând că a atins o medie de 387,4 nits de luminozitate. Acest lucru este mai bun decât multe laptopuri de nivel business.

Designul tastelor în formă de dom al Lenovo IdeaPad 7i este diferit față de modelele anterioare: Partea superioară a tastelor are o suprafață plană și se rotunjesc în apropierea părții inferioare, o mică diferență despre care Lenovo susține că oferă o experiență de tastare mai confortabilă. Tastarea pe acest laptop este destul de silențioasă, deoarece tastele au un impact ușor, completat de o textură moale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.