Pasii infiintarii unei societati in Iasi te pot descuraja! Apeleaza la un avocat!

237
Publicitate
infiintari societati Iasi
infiintari societati Iasi

In acest moment, salariile din Romania nu sunt foarte ridicate, indiferent de domeniul de activitate pe care il analizam. Astfel, foarte multe persoane isi indreapta atentia catre sfera antreprenoriatului, in special din moment ce fondurile europene sustin programe de dezvoltare a multor segmente. Turismul, productia si multe alte domenii generatoare de venituri si de locuri de munca sunt sustinute de programe bazate pe fonduri europene, asadar acesta poate fi momentul oportun pentru infiintarea unei societati in Iasi.

Cu toate ca veniturile de care te bucuri pot fi mai mari atunci cand conduci propria firma, trebuie sa stii ca si responsabilitatile le vor depasi pe cele ale unui simplu angajat. Astfel, primul pas va fi sa “deschizi” firma, asadar va trebui sa aduni toate actele si documentele necesare infiintarii unei societati in Iasi. Birocratia cu care ne-am obisnuit de atatia ani poate ingreuna foarte mult procesul de incepere a unei activitati economice, astfel incat unii antreprenori ajung sa renunte la visul lor numai din cauza greutatilor birocratice.

Publicitate

Din acest punct de vedere, una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua este sa apelezi la un cabinet avocat Iasi. Specialistii din domeniul juridic nu se implica doar in procesele de divort si cele de ordin penal, ci ofera o gama larga de servicii, printre care se numara si consultanta din timpul infiintarii unei firme.

In momentul infiintarii societatii tale, un cabinet de avocatura din Iasi cu experienta in Drept Societar si Comercial se va ocupa de intregul demers juridic si va elimina riscul de a intampina probleme de natura birocratica. Avocatul te poate ghida in intreg procesul si te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii cu privire la compania pe care doresti sa o deschizi.

Mai precis, un specialist in Drept Societar si Comercial iti va oferi consultanta vis-a-vis de intreaga activitate a societatii comerciale pe care o infiintezi. Acesta va redacta actele constitutive ale firmei, contractele de comodat, contractele civile si comerciale si va fi consultantul si reprezentantul tau in fata Oficiului Registrului Comertului.

O firma de avocatura cu prestanta te va putea ajuta nu numai in procesele de infiintari societati Iasi, ci si pe parcursul activitatii companiei pe care o deschizi. Astfel, specialistul te va asista atunci cand negociezi si inchei contracte, atunci cand vrei sa recuperezi creante sau atunci cand vrei sa trimiti somatii de plata. In plus, consultanta si asistenta juridica oferita de un adevarat profesionist poate viza urmatoarele aspecte:

– modificarile actelor constitutive sau ale statutului;

– cesiunile partilor sociale sau ale actiunilor;

– retragerea asociatilor;

– numirea si inlocuirea administratorilor;

– infiintarea sau radierea punctelor de lucru;

– majorarile sau reducerile de capital social;

– modificarea sau prelungirea valabilitatii sediului social;

– schimbarea formei juridice.

Pentru orice antreprenor, timpul se traduce intotdeauna in bani. Asadar, daca vrei sa scapi de birocratia specifica infiintarii unei societati in Iasi, apeleaza la un cabinet de avocatura cu prestigiu! Pentru cele mai bune servicii juridice, intra pe www.avocatiasiduhnea.ro si ia legatura cu specialistul de care ai nevoie! Nu va mai trebui sa parcurgi o multime de pasi birocratici, iar intregul proces va fi mai simplu si mai rapid. Avocatii detin toate resursele necesare pentru a te ajuta sa infiintezi cat mai repede o societate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.