In functie de ce difera pretul unui implant dentar – informatii de la Clinica Stomatologica Dental Premier

94

Implantul dentar, catalogat adesea ca fiind un moft, este de fapt o mare necesitate, mai ales atunci cand vorbim de lipsa mai multor dinti. Pentru realizarea unui implant dentar, medicii de specialitate, folosesc piese din titan, zirconiu sau alte astfel de materiale biocompatibile. Scopul acestor piese este de a tine locul radacinii dintelui pierdut, urmand ca peste ele sa fie amplasata coroana dentara.

Calitatea, in cazul implanturilor dentare, isi cere aprecierea si implicit pretul. Pentru o lucrare de calitate, durabila, este normal sa scoatem din buzunar o suma mai mare de bani. Acest lucru nu ar trebui sa fie o problema, atat timp cat avem garantia ca nu mai este necesara o alta interventie.

Cum putem aproxima pretul unui implant dentar

Dupa cum s-a spus si anterior, pretul unui implant dentar creste odata cu nivelul de profesionalism cu care acest serviciu ne este oferit. De exemplu, la Clinica Stomatologica Dental Premier, pretul unui implant dentar variaza, in principal, in functie de urmatorul factor:

  • Materialul folosit pentru implant dentar

Expertii clinicii folosesc titanul ca material biocompatibil pentru realizarea implanturilor dentare. In cazul in care nu ar folosi titan pur, pretul implantului ar fi mai mic, insa complicatiile nu ar intarzia sa apara.

Asadar, este mai convenabil sa optam pentru un serviciu aparent mai costisitor, decat la unul cu un pret mai mic, insa care ne indica din start ca vom avea nevoie si de alte intervenii in anii urmatori.

Calitatea serviciilor prestate de medicii de la Clinica Stomatologica Dental Premier se datoreaza aparaturii pe care o folosesc pentru a realiza implanturile. Totodata, si anii de studiu intens au ceva de spus in acest context – medicii de la Dental Premier participa constant la cursuri internationale de prestigiu pentru a-si actualiza si perfectiona periodic tehnicile de lucru.

Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent sustine cu tarie profesionalismul cu care medicii lucreaza. Ce interesati pot lua legatura cu profesionistii pe dentalpremier.ro pentru a primi un pret implant dentar estimativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.