Unde mergi în concediu de sărbători? Descoperă cele mai bune oferte de vacanță

231
Publicitate

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape şi mulţi români au început deja să caute în ofertele agenţiilor de turism locațiile unde îşi vor petrece concediul de Crăciun şi de Revelion. Mulţi preferă să rămână pe meleagurile mioritice unde vor fi întâmpinaţi de gazde prietenoase şi vor avea parte de sărbătorii tradiţionale cu colinde și preparate locale.

Publicitate

Alții au ales deja să meargă în țările vestice, şi au achiziționat din timp din numeroasele oferte vacante, acele destinaţii din stațiunile albite de zăpadă, unde sporturile de iarnă pot fi practicate în voie. Sunt şi români care îşi doresc să se bucure de razele calde ale soarelui şi să revină cu un strat auriu de bronz după vacanţă de iarnă, iar aceștia se orientează către destinațiile exotice deja celebre.

Care sunt cele mai populare destinaţii de vacanţe exotice în 2022-2023?

Cum perioada de pandemie a stăvilit pofta multor persoane de a călătorii, acest sfârşit de an se anunţă incendiar. Libertatea de circulație oferă doritorilor şansa de a descoperi și explora țările exotice şi stațiunile consacrate pentru serviciile premium şi experiențele inedite pe care le oferă. 

În topul celor mai populare destinații pentru vacante exotice în acest an se găsesc: 

Phuket Thailanda – insula tuturor posibilităţilor

Phuket este cea mai mare insula a Thailandei şi este situată în partea de vest a Mării Andaman. Insula este legată de zona continentală prin două poduri impresionante. O vacanţă exotică aici va produce amintiri pentru o viaţă întreagă. Peisajele luxuriante şi serviciile premium practicate sunt primele aspecte care atrag tot mai mult amatori de distracţie şi confort, însă nu sunt singurele: obiceiurile, stilul de viaţă, preparatele culinare distinse, marile atracţii turistice, apele calde ale Oceanului Indian şi plajele cu nisip fin sunt apreciate de turiştii din întreaga lume.

Aruba – insula în care e mereu vară

Aruba este una dintre insulele arhipelagului carribean care se remarcă prin vegetaţie luxuriantă, climat prietenos, plaje cu nisip fin scăldate de ape turcoaz. Insula îşi aşteaptă turiştii în orice perioadă a anului, fiind ferită de evenimente climatice extreme, iar Parcul Naţional Arikok oferă numeroase opţiuni de divertisment inedite amatorilor de aventuri. 

Cancun – un vis împlinit

Cancun este una dintre stațiunile de lux din Mexic, apreciată de turiştii din întreaga lume pentru serviciile premium furnizate. Stațiunea oferă numeroase atracții turistice şi aventuri incendiare. Plajele lungi şi apele cristaline reușesc să surprindă plăcut chiar şi pe cei mai exigenţi dintre aventurieri.

Analizând ofertele agenţiilor de turism, vacanța exotică de vis poate deveni realitate în acest an. Dacă ai decis că vrei să petreci sărbătorile de iarnă într-un climat cald, sub razele blânde ale soarelui nu ezita să descoperi oportunitățile!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.