VARIANTE – descopera cele mai moderne garduri de la Budmat

224
Publicitate

Gardul este cartea de vizită a fiecărei proprietăți. Nu numai că vă delimitează spațiul, dar este și un element arhitectural care face o impresie estetică. O formă simplă, geometrică este foarte populară în zilele noastre și tocmai astfel de soluții sunt preferate de investitori. Sistemele de garduri metalice Budmat sunt o combinație de tradiție și modernitate. Ele sunt realizate din tablă de oțel de cea mai bună calitate, ceea ce asigură garanție și siguranță timp de ani de zile.

Publicitate

Variante – un singur gard, atât de multe posibilități

Catalogul colecției de sisteme de garduri marca BUDMAT este completat incepand cu acest an cu o categorie unică, datorită căreia împrejurimile oricarei proprietăți vor căpăta eleganță și vor fi cu siguranță extraordinare. Gardurile VARIANTE, pentru ca vorbim despre acestea, pe langa protectia solida si separarea spatiului, ofera, inainte de toate, posibilitati extinse de amenajare a mediului, in functie de nevoi si gusturi.

Colecția Variante

O selecție largă de culori și dimensiuni ale elementelor individuale ale sistemului permite o configurare personalizata și un amestec de variante de gard, astfel încât acesta să sublinieze și să completeze caracterul clădirii și să se armonizeze cu împrejurimile.

Designul simplu și elegant face ca gardurile moderne VARIANTE să se potrivească in mod ideal la o multime de case, construite cu diverse stiluri de arhitectură, de la construcții clasice la construcții moderne.

Cel mai important, gratie ofertei Budmat, de acum acoperișul, jgheaburile și gardurile pot fi coerente, datorită posibilității unice de a compune și combina în mod liber produse pentru casă, de la un singur producător. Aceasta înseamnă soluții complete, uniformitate și consistență și o garanție a culorii, a structurii și a calității oțelului în toate produsele.

In plus, noua colecție VARIANTE include și:

  • Construcție solidă din oțel, cu o garanție a calității acestuia
  • Finisaj estetic cu nituri și îmbinări invizibile
  • Disponibil imediat într-un mic „pachet” practic și confortabil
  • Asamblare ușoară și eficientă, fără șuruburi, cu găuri de montare gata făcute
  • Posibilitatea comenzilor individuale, originale

Descopera toate avantajele acestor garduri moderne care pot fi instalate pe verticala sau orizontala si vezi toate colectiile de garduri din otel aici, pe site-ul oficial Budmat in Romania.

Sursa foto: Budmat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.