Vezi ce inseamna sedintele de ultrasunete avantajoase de la Fysiogand

208
Publicitate

Hai sa aflam de la experti despre ultrasunete

Multi dintre voi stiti ca terapia cu ultrasunete se efectueaza de obicei in domeniul remodelarii corporale sau al medicinei. Mai exact in domeniul fizioterapiei. Ei bine, atunci cand vine vorba de relaxarea corpului, aceasta procedura este foarte eficienta.

Publicitate

Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, poate lupta impotriva celulitei, vergeturilor sau a tesutului gras. Mai ales in eliminarea completa a nodulilor de grasime calcificata. In acelasi timp, un tratament cu ultrasunete corect poate restabili elasticitatea pielii si ajuta la imbunatatirea fermitatii acesteia.

Cele mai cunoscute avantaje

Primul lucru pe care vrem sa-l spunem este ca o astfel de procedura va face ca celulita sa dispara. Acest lucru este posibil datorita dizolvarii depozitelor grase calcificate din tesut. Acest tip de tratament este insotit de aplicarea cremelor anticelulitice.

Prin urmare, terapia cu ultrasunete are ca efect accelerarea absorbtiei profunde a substantelor active in piele. Pe langa faptul ca este eficienta, terapia cu ultrasunete este, de asemenea, sigura. Ei bine, ele nu sunt folosite doar pentru a remodela corpul.

Doamnele il apreciaza foarte mult, mai ales in domeniul estetic.

Pentru ramura medicala a kinetoterapiei sau a terapiei prin efort, aceste cursuri stau la baza tratamentului.

Contraindicatii si efecte ale acestui proces

Ca orice alt tratament medical sau cosmetic, tratamentul cu ultrasunete nu este recomandat persoanelor cu pielea inflamata. Vorbim despre boli de piele, varice proeminente, boli de inima si chiar epilepsie.

Micro-vibratiile emise pot afecta chiar si problemele existente.

Prin urmare, undele generate au ca efect stimularea termica si acustica a circulatiei sanguine. Aceasta inseamna ca terapia cu ultrasunete ajuta la controlul optim al oxidarii celulare.

Nu in ultimul rand, efectul sau poate fi observat in activarea melaninei sau in eliminarea ridurilor. Hai sa aflii mai multe de la experti si chiar s afaci o programare pe site-ul clincii de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti! Te asteptam nerabdatori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.