Cateva informatii generale despre cornier
Materialul numit cornier este fabricat din otel. Procesul de productie pentru acest material implica sectiuni transversale care au ca rezultat unghiuri de 90 de grade. Acest material este disponibil intr-o varietate de dimensiuni si este vandut in benzi de 6m. Diferitele dimensiuni includ:
- 20x20x3mm
- 25x25x 3mm
- 30x30x3mm
- 40x40x3mm
- 40x40x4mm
- 50x50x5mm
- 60x60x5mm
- 60x60x6mm
- 70x70x7mm
- 80x80x8mm
- 100x100x10mm
Acest material este binecunoscut si in sectorul constructiilor, nu doar sub denumirea de sectiuni in L sau unghiuri, pentru elemente de legatura.
Principalele caracteristici ale materialului de cornier sunt urmatoarele:
Cornier este recunoscut pentru caracteristicile sale specifice care il deosebesc cu usurinta de alte materiale de constructie. Dintre acestea, mentionam urmatoarele:
Vine in mai multe dimensiuni. Aici, nu vorbim doar despre latimea aripii, ci si despre laturile care formeaza unghiul de 90 de grade. Poti alege intre marimile pe care ti le-am prezentat mai devreme si sigur vei gasi ceea ce iti trebuie;
O caracteristica importanta a acestui material care nu poate fi trecuta cu vederea este ca partile laterale sunt complet perpendiculare, fara nicio indoire a axei;
Cornierul este elementul principal pentru o solutie eficienta
In functie de nevoile si particularitatile proiectului, cornierele pot fi folosite nu numai pentru multe proiecte de constructie, cum ar fi:
- Elemente metalice ale remorcii sau caroseriei;
- In cadrul componentelor structurale;
- Construiti poduri si vagoane;
- Folosit pentru implementarea stalpilor;
- Este adesea folosit pentru a construi porti, garduri, echipamente industriale sau nave.
Atunci cand achizitionati acest material, trebuie sa va asigurati ca au fost indeplinite standardele de calitate. In acest fel, poti fi sigur ca vei castiga banii.
Ce cornier recomandati sa folosesti?
Este util de stiut ca aceasta tema are multe caracteristici speciale care o evidentiaza, cum ar fi:
Un cornier este o investitie buna datorita durabilitatii sale ridicate in timp. Aceasta durabilitate in timp se datoreaza materiei prime din care este realizata si anume otelul;
Acesta va actiona ca un lipici intre diferitele componente ale cladirii care vor fi instalate;
Datorita proprietatilor sale, beneficiaza si de stabilitate mecanica;
Poate fi instalat intr-o varietate de moduri, cum ar fi sudarea sau nituirea, si poate fi adaptat cu usurinta la nevoile proiectului relevant.