Vrei să te apuci de Airsoft? Iată ce trebuie să știi

242
Publicitate

Vrei să te apuci de Airsoft? Iată ce trebuie să știi 1

Airsoft este un sport extrem de popular în rândul tinerilor care doresc senzații tari la fel ca în jocurile de pe calculator. În acest joc ai ocazia să ieși chiar tu pe terenul de Counter Strike și să simulezi un conflict militar împreună cu gașca.

Publicitate

Dacă te pasionează și vrei să încerci un astfel de sport, atunci e important să cunoști de la început toate regulile. Cea mai importantă este fair play-ul, fără de care ar exista multe incidente pe terenul de joc.

În Airsoft București sunt utilizate replici de arme care imită armele adevărate. Acestea nu pot provoca răni letale, atâta timp cât sunt utilizate într-un cadru sigur fără accesul altor persoane din exterior. În plus, este necesar un echipament corespunzător pentru a te asigura că nu pățești nimic.

Pe piață sunt foarte multe magazine online care comercializează produse pentru Airsoft. De exemplu, la NRG găsești sute de modele de replici de arme, care mai de care mai atractive. Trebuie să ai în vedere faptul că fiecare armă airsoft este special concepută pentru un anumit tip de jucător.

Dacă ești începător, atunci încearcă câteva meciuri cu diferite tipuri de replici închiriate pentru a vedea care e mai potrivită stilului tău de joc. Muniția utilizată în joc este făcută din bile  de cauciuc. Și aici dimensiunile sau greutatea diferă în funcție de armă. Dacă ai nevoie de o bilă cu precizie mare și viteză de lansare foarte mare, atunci greutatea bilei e mai mică. Armele cu precizie mică, folosesc de regulă, bile cu dimensiuni mai mari de până la 8 mm.

În sportul de Airsoft este nevoie de minim doi jucători pentru a da drumul la treabă. De regulă, echipele sunt formate din 5-6 jucători care simulează un conflict militar. Este un sport de încercat, recreațional care îți va pune adrenalina la cote maxime. Regulile de siguranță sunt prioritare.

Ia-ți un echipament adecvat terenului de joc. Nu trebuie să lipsească ochelarii de protecție și casca. De asemenea, pentru a evita loviturile mai dure de la bilele de cauciuc, ai nevoie de un echipament complet. Fiind practicat mai mult la exterior, în airsoft ai nevoie de bocanci militari special adaptați condițiilor din teren.

Pentru replicile de arme e nevoie să cunoști legile, deoarece acestea pot deținute doar de persoane majore. De asemenea, nu ai voie să le ții la vedere în afara terenului de joc. Verifică cu atenție legile înainte de a te aventura să îți achiziționezi propria replică de armă pentru airsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.