Wolcar, parc auto cu piese si subansamble auto pentru publicul larg

4

Sunteti in cautare de piese auto pentru climatizare, motor sau elemente de caroserie? Variantele la mana a doua, provenite de la centrele de dezmembrari sunt accesibile. Iar pe aceasta nisa Wolcar este numele pe care veti dori sa il tineti minte.

Wolcar este brand cu greutate. Vorbim despre un centru de dezmembrari ce ofera o lista lunga de servicii. Acelasi loc gazduieste si un service autorizat, astfel incat doritorii isi pot face totodata si schimbul de piese in acelasi loc. Pentru toti ceilalti din tara, Wolcar poate ramane ca sursa de achizitii sigure in ceea ce priveste anumite piese auto. Sunt posibile comenzile online, cu livrare in toata tara.

Mai convenabil ca oricand

Din parcurile auto puteti gasi adesea un numar limitat de piese auto. Insa Wolcar mentine stocul actualizat constant, astfel incat veti sti in timp real ce puteti achizitiona de aici. Iar oferta este una destul de vasta, de la elemente de caroserie la cele de interior, electrice sau transmisie printre altele.

Toti cei care detin autoturisme precum Skoda, Ford, Mercedes, Volkswagen sau Seat pot alege de aici piese auto cu care sa isi imbunatateasca performanta auto. Costurile mai accesibile isi spun cuvantul. Insa trebuie subliniat ca nu se face rabat de la calitate. De multe ori detinatorii de autovehicule stiu ca au de ales intre piesele originale si cele aftermarket. Primele sunt scumpe, cele din a doua categorie sunt de calitate inferioara. Asadar o solutie de mijloc este cea legata de piesele de la centre de dezmembrari. Chiar daca nu sunt noi, au avantajul ca nu isi prezinta uzura prea mult si sunt originale.

Wolcar vine ca un sprijin complet pentru orice detinator de autovehicule. Pune la dispozitie un stoc generos de piese auto. Inainte ca acestea sa ajunga la o destinatie, sunt verificate atent, pe bancul de lucru. Primesc si garantie de 3 luni, astfel incat sa fiti siguri ca alegerea facuta este una rentabila.

Oferta de pret si stocul disponibil de piese auto le gasiti in pagina oficiala.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.