Yahoo Mail – recuperare parola in trei pasi simpli

552
Publicitate

Yahoo Mail este o pagina de e-mail lansata in urma cu douazeci si unu de ani, in 1997, care s-a dovedit a fi interesanta la momentul aparitiei pentru milioane de useri de pretutindeni, care si-au facut conturi, pentru a beneficia de serviciile de mesagerie atractive oferite acolo.

Desi relativ sigura, aceasta pagina de e-mailuri are nevoie de a fi utilizata cu atentie, deoarece altfel pot interveni probleme, la fel cum se intampla si pe Gmail.

Publicitate

Mai precis, pot aparea situatii in care va treziti ca vi s-a blocat accesul la contul de e-mail de pe Yahoo.

Tocmai pentru ca Yahoo Mail are o multime de utilizatori este o comoara pentru hackeri, care au incercat, incearca si vor incerca sa sparga anumite conturi de mesagerie pentru a fura informatii, ori pur si simplu pentru a se distra. Scandaluri au fost multe in decursul anilor, precum stiti probabil.

Si nu doar ca sparg parole, dar si blocheaza conturile in cauza, interzicandu-le accesul de drept adevaratilor proprietari la acestea.

Utilizatorii care vor sa isi recupereze parola pentru contul pe Yahoo Mail, au motive multiple, nu doar un atac din partea unei persoane rauvoitoare.

Exista si situatii cand un proprietar de mesagerie Yahoo pur si simplu vrea sa faca anumite modificari privind datele de acces, dupa ce reuseste ca sa isi redeschida contul infiintat cu ceva timp in urma, cont care in prezent este blocat.

Cand se vrea Recuperarea Parolei pe Yahoo Mail de catre un utilizator?
1. daca acel cont de mesagerie a fost spart de hackeri;

2. daca se vrea ca sa se schimbe parola;

3. daca pur si simplu userul nu isi mai aminteste parola contului, pentru ca nu l-a mai folosit demult, trecand pe Gmail;

4. constata brusc faptul ca nu mai are permisiunea din partea administratorilor Yahoo de a-si accesa contul.

Recuperare Parola Yahoo Mail: Exista trei modalitati de recuperare parola Yahoo Mail, daca parola nu mai merge sau a fost uitata:
1. Prin folosirea adresei de e-mail de conectare si a numarului de telefon.

2. Prin folosirea numarului de telefon declarat pentru recuperare.

3. Prin folosirea adresei de e-mail de recuperare.

Daca se constata ca un hacker sta la baza blocarii contului, accesati link-ul https://edit.yahoo.com/forgotroot/ si introduceti ID-ul dvs. Yahoo.

Administratorii de la Yahoo vor incerca sa va ajute pentru a va recupera contul.

Asta daca intr-adevar aveti mail-uri importante pe Yahoo, adrese de posta electronica ale unor persoane care va sunt necesare cu adevarat, altfel, poate ca e mai bine ca sa va faceti un nou cont de mesagerie, decat sa incercati revitalizarea unui cont de mesagerie care a fost compromis in trecut. O sa va fie o buna invatatura de minte pentru ca pe viitor sa pastrati intotdeauna corect informatiile dvs. de securitate (respectiv adresa de e-mail alternativa, intrebarile secrete si raspunsurile la ele etc.) actualizate.

Notati pe viitor informatiile dvs. de cont pe o agenda fizica (stiti vorba aceea cu „scripta manent”) pentru a va asigura ca nu le veti pierde asa de repede cum s-ar putea intampla daca le-ati pune pe un device electronic (laptop, tableta, agenda electronica speciala etc.).

Pentru recuperarea unui cont pe Yahoo Mail e nevoie de o adresa de e-mail alternativa activa (care sa nu fie la randul ei blocata!!!), dar si de un numar de telefon la fel de activ ( adica nu un numar de cartela telefonica care a expirat deja, un numar de telefon schimbat deoarece v-ati pierdut telefonul sau chiar vi-a fost furat!!!).

Totusi, ca sa vi se blocheze contul pe Yahoo Mail nici macar nu trebuie sa fie vorba musai de vreun atac pirateresc. Puteti sa actionati si personal involuntar blocandu-l. Cum se intampla asta?

Citeste continuarea articolului pe Banii Nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.