3 oportunități pe care le aduc materialele promoționale pentru brandul și afacerea ta

2

1520976543Iarna abia și-a intrat în drepturi și a poleit totul cu alb strălucitor. Deși sărbătorile de iarnă au trecut, în aer parcă plutește un miros de Crăciun și sloganul celor de la Coca Cola “Fii mai bun”. Parcă ai continua să faci cadouri oamenilor cu care ai de-a face zilnic doar pentru a le vedea un zâmbet pe față.

Bunătatea și empatia sunt molipsitoare, să știi. Se iau de la cei mai inimaginabili oameni. Uneori, un simplu cadou, un gest, îți face ziua mai bună și vrei să oferi mai departe acea emoție. Dacă ai angajați sau parteneri pe care îi apreciezi și vrei să le faci măcar o zi din an mai bună, alege să le faci un cadou frumos.

De ce să oferi este mai bine decât să primești?

  • Binele pe care îl trimiți în Univers ți se va întoarce. Nu vorbim aici de religie sau de lucruri similare, ci de faptul că dacă oferi un fular personalizat unui angajat și îl faci să zâmbească, într-o zi te va face și el să zâmbești. Binele făcut nu rămâne niciodată nerăsplătit, să ții minte asta. O vei simți pe propria piele.
  • Oamenii sunt impresionați de gesturile mici care apar inopinat. Chiar și o agendă este un cadou care va stârni o emoție. Poți să oferi ceva unic prin agende personalizate cu mesaje amuzante care să placă partenerului care le va primi. Dai un search pe Google “agende personalizare” și vei găsi o mulțime de idei. S-au mai gândit și alții la personalizare ca la un mod de a ieși din anonimat și a crea ceva unic care să atingă acel soft spot al sufletului celui căruia îi vei dărui acel cadou.
  • Relațiile de calitate au nevoie uneori de un imbold, de un semn de pace. Știi cum se împrieteneau oamenii străini acum sute sau mii de ani? Își ofereau cadouri și astfel lăsau de înțeles că sunt oameni buni, deschiși și prietenoși. Chiar dacă acum oamenii nu se mai tem atât de mult de alte persoane necunoscute, cadourile sunt tot un semn de bine și prietenie. Dacă vrei relații de durată oferă oamenilor un semn de bunăvoință. Vor aprecia fără îndoială orice le vei oferi atât timp cât a fost gândit pentru ei. Când nu ai idei, vino la Today Advertising pentru opțiuni din care sigur vei alege 2-3.

Un cadou personalizat și bine gândit face cât 1000 de cuvinte câteodată. Arată oamenilor că îți pasă de ei și că te-ai gândit la ei când ai cumpărat acel cadou. Este mai important decât crezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.