3 tipuri de adidasi pe care trebuie sa ii ai

538

 

Dacă înainte adidașii reprezentau acea pereche de încălțăminte comodă pe care o purtam atunci când alergam sau când știam că vem petrece mult timp în picioare și voiam să fim confortabili, acum lucrurile s-au schimbat puțin. Adidașii au devenit din ce în ce mai purtați, indiferent de natura evenimentului sau a activității. Companiile și firmele proucătoare aduc pe piață modele de adidași din ce în ce mai surprinzătoare, ce le fac pe mare parte din femei să renunțe la tocurile înalte în detrimentul unei perechi de adidași confortabili. O putem lua exemplu pe Serena Williams care a participat la unul dintre cele mai importante baluri, Met Gala, purtând o pereche de adidași asortați rochiei sale. Astfel că, există câteva tipuri de adidași pe care ar trebui să îi ai neapărat în garderobă și care te vor ajuta să te simți comod și să arăți foarte bine în același timp:

  1. Adidași clasici

Perechea clasică de adidași este acea pereche reprezentativă unei firme de adidași. Fie că vorbim de Nike Air Force 1 sau Adidas Superstar, acest tip de adidași pot fi foarte versatili. Caută să optezi pentru aceste modele în alb, negru sau culori neutre pentru a îi putea mixa și combina cu diferite stiluri de haine sau diferite culori. Sunt acei adidași pe care îi porți zilnic, oriunde te-ai duce, practici și comozi, de aceea, ideal ar fi să ai cel puțin două perechi de acest gen.

  1. Adidași de alergat

Adidașii de alergat nu sunt doar pentru persoanele active. Sunt încălțări foarte comode, potrivite pentru persoanele ce petrec foarte mult timp în picioare, persoane ce sunt mereu pe fugă. În ultimul timp, adidașii de alergat au fost poate printre cei mai preferați, în special de când cu popularizarea modelelor de la New Balance. Îi poți achiziționa pe culori gen alb, negru sau gri pentru a îi putea asorta la orice, sau poți alege combinații îndrăznețe, pentru o pată de culoare. Indiferent de activitatea pentru care îi alegi, adidașii de alergat sunt un must-have.

  1. Adidași ”de lux”

Adidașii de lux sunt fie modelele de top create de companii, fie modelele create de casele de modă. Fie că vorbim despre Nike Off-White, Adidas by Stella McCartney sau Fenty x Puma, acești adidași sunt mult mai scumpi decât modelele clasice ale firmelor de încălțări. De asemenea, au un design deosebit și se disting rapid în mulțime. Ca și preț, adidașii creați de casele de modă sunt mult mai scumpi.

Fie că vorbim despre Gucci, Balenciaga, Prada sau Dolce&Gabbana, acești adidași sunt, poate de două, trei sau chiar patru ori mai scumpi chiar și decât modelele de top ale firmelor de încălțări. În schimb, reprezintă o investiție de durată, fiind fabricați cu multă atenție.

De asemenea, acest gen de încălțări pot fi purtatate la orice gen de eveniment. Am menționat și mai sus că Serena Williams a purtat o pererche de Nike Off-White cu o rochie de la Versace, lucru pe care îl poate face orice doamnă sau domnișoară dacă știe cum să combine piesele vestimentare împreună. Pentru bărbați este chiar mult mai ușor.  O pereche de adidași de lux vă poate reîmpospăta garderoba, adăugându-i un plus de culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.