Ochelari de protectie pentru calculator cu o eficienta sporita

281

ochelari protectie calculatorMulte persoane care utilizeaza zilnic si mai ales ore in sir calculatorul au devenit mult mai constiente aspra faptului ca acest lucru poate dauna vederii.

Oboseala oculara sau incetosarea privirii sunt doar doua dintre efectele pe termen scurt pe care le putem resimtii atunci cand stam in fata unui monitor cateva ore in sir.

Aceste efecte pe termen scurt trebuie preintampinate, deoarece in timp ele pot duce la probleme mult mai grave care se pot corecta doar prin purtarea permanenta a unor ochelari dioptrii.

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar

Gunnar este un brand foarte cunoscut si apreciat in afara tarii si nu de foarte mult timp este prezent si in Romania. In acest moment modelele de ochelari de protectie calculator Gunnar sunt prezente doar online, insa in viitor exista sanse sa le vedem pe rafturile magazinelor specializate.

La baza, aceste modele de ochelari de protectie calculator au o multime de cercetari, efectuate de marile Universitati din SUA si care au dat toate avizele necesare comercializarii, chiar daca unele lentile au o putere dioptrica de +0.1.

Cea mai cautata lentila marca Gunnar este cea Ambra, o lentila capabila sa blocheze pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran, fiind lentila care blocheaza cea mai mare cantitate de lumina albastra.

Culoare lentilei Ambra este una cu un ton pronuntat de galben, care creaza un contrast puternic, ce ajuta muschiul ocular sa se relaxeze.

Pentru ca aceste modele de ochelari de protectie pentru calculator sunt dedicati si persoanelor care nu poarta in mod uzual ochelari de vedere, design-ul, precum si rama trebuie sa fie unele atractive.

In acest sens, rama ochelarilor este una realizata din otel inoxidabil, care nu depaseste 50-60 grame si care ofera un confort sporit, chiar daca sunt utilizati impreuna cu o pereche de casti pe urechi. Design-ul este unul inspirat din clasicele modele lansate de celebrele firme de ochelari de soare si astfel acesti ochelari devin foarte atractivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.