Afacere la cheie în domeniul locurilor de joacă

249
Publicitate

Waterboyz.ro îți pune la dispoziție o afacere la cheie în domeniul locurilor de joacă pentru copii.  Locurile de joacă sunt centre de divertisment pentru copii și reprezintă o afacere foarte promițătoare susținută de Waterboyz, o afacere stabilă, deoarece copiii se pot juca atât în spații închise, cât și în spații deschise alegând elementele și complexele de joacă adecvate. Copiii nu se vor juca doar în timpul sărbătorilor și în cele câteva luni vară, ci toată perioada anului. În acest plan de afaceri, s-au luat în considerare cele mai importante puncte și nuanțe care îți vor fi utile atunci când deschizi o afacere cu un loc de joacă pentru copii sau mai exact o afacere la cheie în domeniul locurilor de joacă.

Publicitate

Principalele avantaje ale locurilor de joacă ca afacere

Cerere mare. Există foarte mulți copii care trebuie să-și consume energia undeva. Cel mai fiabil mijloc este locul de joacă din interior sau din exterior, în funcție de anotimp.

Rambursare rapidă. Cu o investiție inițială relativ mică, care poate fi acoperită în decurs de 6 luni, vei face din aceasta o zonă,  o afaceri extrem de competitivă.

Costuri financiare mici. Nu vei putea deschide nicio afacere fără bani, dar în comparație cu alte domenii, investiția inițială nu este mare, iar banii investiți pot fi recuperați destul de repede. Punctul de rentabilitate este atins în 6 luni de muncă.

Un loc de joacă pentru copii este o zonă specială echipată cu complexe de joacă sau elemente individuale, în care părinții își pot lăsa copilul să se joace o anumită perioadă de timp sub supravegherea adulților. Există două modalități principale de a amenaja un loc de joacă. Un spațiu într-un centru comercial, unde există trafic pasiv și în care părinții își pot lăsa copiii în timp ce fac cumpărături. Acest tip de afacere este mai mult un serviciu atât pentru părinți, cât și pentru proprietarii centrului comercial, locul de joacă fiind benefic și pentru ei. Accentul în astfel de locuri de joacă se pune în principal pe activitatea motorie a copiilor timp de 1-2 ore. Principalul public țintă sunt copiii de la 2 la 6 ani, și de fapt, locul este o „bonă temporară”.

În aparență, toate locurile de joacă sunt similare

Culorile, pictura, forma cu buclele lor se schimbă, dar elementele în sine sunt aceleași, și cel mai adesea scări, pasaje, plasă pentru cățărat și unul sau mai multe tobogane. Poate fi sub forma unui castel sau sub forma unei rachete, dar este totuși un complex de joacă cu acoperiș sau fără.

Prețul unui loc de joacă depinde de complexitatea lui, iar succesul afacerii depinde de locul unde este amplasat. În mod convențional, acestea sunt împărțite în două:

Locuri de joacă pentru exterior – Acestea sunt centre de distracții, parcuri, plaje etc. La exterior pot fi amplasate atât complexe de joacă, cât și elemente individuale cu diferite forme și dimensiuni și pentru diferite vârste.

Locuri de joacă pentru interior – Astfel de dispozitive sunt  întotdeauna amplasate în interiorul centrelor comerciale sau în centrele de divertisment acoperite. Prețul depinde de complexitatea dispozitivelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.