Afla acum mai multe despre tego

521
Publicitate

Ce trebuie sa stim despre tego?

Placile realizate din tego sunt materiale de constructii care sunt fabricate dintr-un amestec de film fenolic si furnire care sunt special gandite pentru a facilita procesele de cofrare si decofrare in mod repetat.

Publicitate

De asemenea exista mai multe variante ale acestui produs, fiecare menita sa satisfaca in mod specific un anumit set de nevoi intalnite de catre om in proiectele sale. In acest sens, ele exista in varianta clasica facuta pentru cofraje si decofraje dar si intr-o varianta cu una sau mai multe fete antiderapante.

Aceasta a doua varianta este realizata pentru a raspunde necesitatii ce se asociaza in principal cu siguranta. In acest sens, placile de tego cu fata derapanta sunt folosite pentru a reduce riscul de alunecare si de deteriorare a lucrurilor care iau contact cu acesta. Astfel, ele sunt folosite pentru a pava locurile de joaca pentru copii, podelele mijloacelor de transport din industria grea (camioane mari, vapoare, etc.) dar si pentru amenajarile evenimentelor precum concertele.

Care sunt calitatile cele mai importante in cazul acestui material de constructii?

Fiind alcatuite din multiple straturi de furnir lipite utilizand un anumit tip de rasina, cea fenolforadelhidice, placile tego resusesc sa prezinte in fata cumparatorului o rezistenta inalta la mai multe conditii des intalnite in lumea reala, predominant in exterior.

Astfel, tego este fabricat in mai multe grosimi, din tipuri de lemn variate de cele mai bune calitati, in cele mai multe cazuri plop sau mesteacan. Pentru varianta fara fata derapanta, traditionala, ambele fete sunt acoperite de un film fenolic de culoare destul de inchis cu margini capsulate pentru a nu permite umezelii sa deterioreze din interior produsul. Demn de mentionat este si faptul ca aceste produse pot suporta pana la 10 utilizari in conditii bune.

De ce sa alegi placi de tego in proiectele tale?

Este binecunoscut faptul ca tego este unul din cele mai rezistente materiale de constructii. Ele au intrebuintari speciale, cofrarile si decofrarile. De asemenea, varianta cu fata antiderapanta prezinta o versatilitate inalta in ceea ce priveste posibilitatea de implementare.

In acest sens, fie ca este vorba despre domeniul industriei auto, amenajarea solurilor interioare sau exterioare sau chiar pentru elemente de decor, acest material este recunoscut pentru anumite calitati. Printre aceastea sunt:

  • Compozitia sa speciala (din furnire si rasina);
  • Rezistenta inalta la stresul mecanic (cele cu fata antiderapanta isi recapata rapid forma);
  • Rezistenta foarte buna la uzura (permite reutilizarea in procese de cofrare si decofrare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.