Alege procedura de ultrasunte – alege clinica Fysiogand

190
Publicitate

Ultrasunetele sunt o modalitate non-invaziva de a ajuta la tratarea durerii si inflamatiei, fiind adesea utilizate in domeniul fizioterapiei. La Fysiogand, aceasta procedura este efectuata de catre un terapeut experimentat si calificat, cu ajutorul unui echipament specializat.

Inainte de a efectua procedura de ultrasunete, terapeutul va evalua pacientul pentru a determina cea mai buna abordare terapeutica. Acest lucru poate include o evaluare a istoricului medical al pacientului, a simptomelor actuale si a oricaror alte afectiuni medicale care ar putea afecta procesul de vindecare.

Publicitate

Dupa evaluare, terapeutul va pregati zona care urmeaza sa fie tratata. Aceasta poate include curatarea pielii si aplicarea unei cantitati mici de gel de contact pentru a asigura o buna conductivitate a undelor sonore. Terapeutul va utiliza apoi un transductor cu ultrasunete pentru a aplica unde sonore de inalta frecventa in zona afectata.

Ultrasunetele sunt de obicei aplicate intr-o miscare circulara sau lineara, pentru a asigura acoperirea completa a zonei tratate. Echipamentul de ultrasunete poate fi ajustat pentru a controla adancimea la care sunt aplicate undele sonore, pentru a se asigura ca terapia este aplicata la nivelul corect al tesutului.

In timpul procedurii de ultrasunete, pacientul poate simti o senzatie usoara de caldura sau vibratie in zona tratata. Aceasta senzatie este normala si nu ar trebui sa cauzeze disconfort.

Cat dureaza tratamentul cu ultrasunete?

Durata si frecventa tratamentului cu ultrasunete pot varia in functie de nevoile individuale ale pacientului si de natura afectiunii tratate. Terapeutul va discuta cu pacientul in detaliu despre planul de tratament recomandat si va furniza informatii suplimentare despre cum sa isi imbunatateasca starea de sanatate.

Ultrasunetele pot fi utilizate pentru a trata o gama larga de afectiuni, inclusiv dureri de spate, inflamatii, tendinite si leziuni musculare. Terapeutul va lua in considerare afectiunea specifica a pacientului si va ajusta planul de tratament in consecinta.

In general, procedura de ultrasunete la Fysiogand este o optiune sigura si eficienta pentru tratarea unei varietati de afectiuni musculo-scheletale si de tesuturi moi. Terapeutul experimentat si calificat va lucra indeaproape cu pacientul pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat si eficient, astfel incat pacientul sa poata isi atinga obiectivele de recuperare si sa se intoarca la o stare buna de sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.