Alege un software pentru pontaj pentru a calcula corect salariile angajaților

82

În contextul modificărilor legislative, ținerea evidenței angajaților cât mai exactă este un factor decisiv în realizarea de calcul salariu net. Un soft performant de pontaj contribuie major la păstrarea unei evidențe clare indiferent de schimbul de ture și modificările constante de program. Digitalizarea acestui demers este o măsură avantajoasă pentru orice companie. Cu atât mai mult cu cât un pontaj corect realizat contribuie la precizia calcului salarial.

De ce să alegi un soft pentru pontaj?

Automatizarea procedurilor din cadrul departamentului de resurse umane va contribui la creșterea eficienței și reducerea timpului de lucru. Pe lângă aceasta, un soft pentru pontaj îți oferă și următoarele facilități:

  1. Elimini erorile de pontare și realizezi un calcul salariu net corect

Colectezi datele despre timpul de lucru al angajaților în timp real. Un soft de pontaj asigură corectitudinea programelor și orelor, eficientizând ulterior calcularea salariului.

  1. Ai o evidență clară asupra orelor de lucru și a concediilor

Ține o evidență clară a angajaților care sunt în concediu, astfel încât să poți gestiona personalul în mod eficient. Un program de pontaj îți creează o organigramă precisă asupra posturilor angajaților, orelor de lucru și concediilor.

  1. Colectează toate datele de prezență

În cadrul unei companii pot exista angajați care lucrează pe mai multe centre de cost. Acest lucru poate avea o influență puternică asupra modului în care se realizează fiecare calcul salar net în parte. În acest caz pontajul electronic permite gestionarea eficientă a programului de lucru al angajatului, defalcat pe fiecare centru de cost, evitând suprapunerile de program.

  1. Generare de fișe de pontaj în formate multiple

Un soft de pontaj performant permite generarea fișelor de pontaj atât în format excel, cât și în format pdf. Astfel poți alege varianta potrivită nevoilor tale.

  1. Planifică timpul de lucru și creează rapoarte

Sistemul generează rapoarte, pe baza cărora poți realiza planificări viitoare. Având un tablou complet asupra activității din cadrul companiei tale, poți aborda strategii pentru creșterea productivității angajaților.

Ce soluții de pontaj și calcul salariu net poți folosi?

Soluții software pentru departamentele de resurse umane și salarizare sunt diverse. Cu o experiență de 24 de ani, UCMS by AROBS implementează soluții software pentru companii care activează în industrii diverse: banking, Big4, BPO, retail, medical, farmaceutic și multe altele. Experiența pe care au acumulat-o a dus la dezvoltarea unor soluții complexe, cu funcționalități care abordează detaliat nevoile fiecărui tip de afacere. Pentru a alege un program software potrivit pentru compania ta, solicită un demo gratuit de la experții UCMS la office@ucms.ro sau la 0720534424.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.